DE LIBELLE ZOMERWEEK WORDT VERPLAATST NAAR NAZOMER 2020

Er is een hoop gaande in Nederland door het coronavirus (COVID-19). Het zijn omstandigheden waar niemand ervaring mee heeft en waarin iedereen zich inzet om het zo goed mogelijk te doen.  

De veiligheid en gezondheid van de Libelle Zomerweek bezoekers, exposanten, leveranciers en artiesten staan altijd voorop. Daarom is er besloten om de Libelle Zomerweek te verplaatsen naar de nazomer van 2020 (medio augustus/september). De exacte datum volgt zo snel mogelijk.  

Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor niets te doen. Indien je verhinderd bent op de nieuwe datum, dan krijg je het aankoopbedrag teruggestort. Meer informatie hierover volgt later.  

We doen er alles aan om van de 24ste editie van de Libelle Zomerweek een fantastisch evenement te maken, zoals je van ons gewend bent. We houden je op de hoogte van de verdere voorbereidingen, het programma en de artiesten. Samen maken we er een groot feest voor vriendinnen van! 

Heb je een vraag hierover? Lees de FAQ. 

Wordt vervolgd.

 

IN MEI GAAN WE ZOALS ELK JAAR EEN DAGJE NAAR DE LIBELLE ZOMERWEEK IN ALMERE OP HET ALMEERDERSTRAND. HET THEMA VOOR DIT JAAR IS NOG NIET BEKEND, MAAR HET GAAT ZEKER WEER EEN FEESTJE WORDEN! GA JE MET ONS MEE?

Algemene info over de Libelle Zomerweek volgt zodra deze bekend is.

Wat we al wel weten:

We gaan op vrijdag 15 mei 2020. Om 8.00 uur vertrekken we vanaf gebouw Spiegel, aan de kant van de bewaking, met de bus richting Almere. Om 17.30 uur vertrekken we weer met de bus vanaf de Libelle Zomerweek richting Enschede. 

Kosten:
UT-Kringleden € 19,- per persoon. 
Introducee (1 per betalend lid): € 19,- per persoon (aan te melden door lid).
Extra Introducee (1 per betalend lid): € 29,00 per persoon (aan te melden door lid). 
Deze kosten zijn inclusief busreis en toegangskaart.

Aanmelden: 
Aanmelden is mogelijk tot en met woensdag 6 mei, 12 uur. 
 

Wijzigingen onder voorbehoud. 
De Inschrijfvoorwaarden zijn te vinden op 
onze website

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren