aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

Licentiehouders bijeenkomst

Licentiehouders bijeenkomst

Locatie: Buitenplaats Amerongen

Uitnodiging Licentiehouderbijeenkomst 3 november

Dutch Power in verbinding
Afgelopen jaar was een bewogen jaar. Een jaar van continuering en uitwerking van de ideeën die tijdens de brainstormsessies zijn gecreëerd. De nieuwe look & feel van Dutch Power is ingevoerd en de “open source” website is online.

De kracht van het platform willen we blijven benutten en verder uitbreiden. Het nieuwe werken en social media maken andere manieren van samenwerken en andere concepten mogelijk. De kracht om kunde, kennis en mogelijkheden bijeen te brengen om tot succesvolle innovatieve te komen blijft een uitdaging. Het gaat erom samen positief te blijven verrassen, winnen en binden. Natuurlijk in de eerste plaats voor jezelf maar zeker ook voor de sector.

Om de sterke groei en de ambitie van Dutch Power te ondersteunen is nagedacht over een nieuwe organisatiestructuur. Na overleg met het Algemeen Bestuur op 27 oktober delen we graag de uitkomst hiervan met jou. Het is dus belangrijk om hierbij aanwezig te zijn.

Op 3 november vindt de bijeenkomst plaats. De middag staat in het teken van de verbinding en hoe we onze positie als kennisplatform nog meer kunnen uit nutten om zo een krachtige verbindende stichting te zijn met toegevoegde waarde voor alle spelers in de sector. De avond gebruiken we om te netwerken.

Programma:
15.30 Ontvangst
16.00 Presentatie organisatiestructuur
17.00 Volko de Jong, Program Director Fellowship Program on Energy at European Business Congress and Vice President at Energy Delta Institute / Freia
18.00 Drankje met aansluiten een dinerbuffet en netwerken

Locatie:
Buitenplaats Amerongen
Drostestraat 12
3958 BK Amerongen
T 0343 - 45 56 90

We zien je graag op 3 november

registratie avg voor evenementen
 registratie avg voor evenementen