Vul hieronder jouw gegevens en voorkeuren in om je aan te melden voor het Lifeport Festival Circulair op maandag 29 november.

Je kunt hieronder kiezen aan welke onderdelen je mee wilt doen. 

Sommige onderdelen zijn gelijktijdig en dus niet met elkaar te combineren. Niet-combineerbare keuzes zijn niet te selecteren. Alle plenaire onderdelen hebben we alvast voor je aangevinkt.

Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen als je toch liever ergens anders aan deelneemt (op basis van beschikbaarheid). 

Gedurende de hele middag kan je vrij binnenlopen bij de workshop Circul'art en het Productpark.

Klik hier voor een toelichting op alle programma-onderdelen.

€ 125,00

Totaal: € 125,00

Exclusief € 26,25 BTW. (€ 151,25 incl. BTW)

Indien je voor het studententarief registreert is het tonen van je studentenkaart bij entree verplicht. Kun je deze niet tonen, dan dient het volledige tarief alsnog voldaan te worden voordat deel kan worden genomen.

Betaalmethode

In het volgende scherm kan worden betaald middels iDeal, Creditcard of Paypal. Bij de bevestiging van de aanmelding ontvang je een factuur per e-mail.

De betaling wordt afgehandeld door onze partner Delft Congress Support B.V. via Adyen.

 

Annuleringsvoorwaarden

Door mij aan te melden ga ik akkoord met de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • Tot 14 dagen voor aanvang (15 november 18.00 uur) kan kosteloos worden geannuleerd en zullen de kosten worden gerestitueerd (minus € 5,- verwerkingskosten).
  • Na 15 november is kosteloos annuleren niet meer mogelijk. 
  • Tot 3 dagen voor aanvang (26 november 12.00 uur) kan kosteloos een vervanger worden voorgedragen om de aanmelding over te nemen.

Indien het Lifeport Festival Circulair om enige reden geen doorgang kan vinden dan zullen alle betaalde deelnamekosten worden gerestitueerd.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren