LLM in de zorg voor ontwikkelaars​​​​​ (dag 1)​​​​

29-jan-2024 | Beatrixgebouw, Jaarbeurs Meetup (2e etage)

13:00-16:30

In 2022 hebben we een succesvolle dag georganiseerd over text-mining. Nu ziet de wereld er op dit onderwerp er weer behoorlijk anders uit. Daarom geven we nu een vervolg aan die dag en trekken we het breder: Taalmodellen in de Nederlandse zorg.  LLM’s zijn hot. Werkelijk iedereen kent Chat GPT. Maar er gebeurt al langer veel meer op dit gebied. Ook in Nederland. Omdat er zowel op het ontwikkelvlak als het gebruikersvlak veel te leren en te delen valt knippen we de bijeenkomst op in twee delen. De maandagmiddag is bedoeld voor ontwikkelaars en onderzoekers en op dinsdag belichten we de gebruikerskant. Voor de dinsdag kan je je hier aanmelden. 

LLM in de Nederlandse zorg voor ontwikkelaars (dag 1)

Maandagmiddag 29 januari - de ontwikkelaars aan het woord 

Beatrixgebouw, Utrecht 13u-16u30 

Ben je zelf bezig met de ontwikkeling van LLM-applicaties in de zorg, of wil je dat graag, maar weet je niet waar je moet beginnen? Het delen van kennis en het samen oplossen van uitdagingen rondom de ontwikkeling én implementatie van LLM-applicaties staan in deze middag centraal. En we hebben het niet alleen over LLM’s maar ook over tekst mining en NLP. 

Met de (on)mogelijkheden van LLM's trappen we een middag vol interessante sessies af waarbij interactie voorop staat. We leren van experts waar LLM's goed in zijn, en waarin ook niet. We kijken samen naar wat er nodig is om met deze kennis LLM-applicaties te ontwikkelen en te implementeren. En we nemen een kijkje in de keuken bij onderzoek- en zorginstellingen die al bezig zijn met de implementatie van LLM's.  

 

Kortom, als je zelf met LLM's in de zorg aan de slag wilt, dan is deze middag vol kennis en praktijkvoorbeelden een unieke kans. Vanwege de interactieve sessies, is er maar een beperkt aantal plekken. Meld je dus snel aan!  

 

Toegang  is gratis.  

Programma

Sprekers

Locatie: Jaarbeurs Meetup

Beatrixgebouw, Utrecht

2e verdieping

Jaarbeursplein 6

3521 AL

Utrecht

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren