webinar
Hoe ga ik om met een patiënt met een licht verstandelijke beperking? Wat te doen wanneer een LVB client de diagnose borderline krijgt? Vragen waar je als verpleegkundige bij GGz Centraal en begeleider bij Amerpoort of Sherpa vast regelmatig mee rondloopt. Antwoorden die zijn er voor je. Benieuwd? Neem dan deel aan het gratis webinar ‘LVB én psychiatrie’. Voor en door verpleegkundigen en begeleiders. Donderdag 20 mei van 11.00 tot 13.00.

Project GGZ-LVB
GGz Centraal, Amerpoort en Sherpa starten een netwerkorganisatie in 2020. Doel: samenbrengen van kennis over zorg voor cliënten met een licht verstandelijke beperking (LVB) en psychiatrische patiënten. Het ‘LVB én psychiatrie webinar’ draagt hieraan bij. Voor verpleegkundigen en begeleiders. De zorgprofessionals die elke dag patiënten en cliënten verplegen en begeleiden.

Programma
Twee filmpjes geven een kijkje in de ‘keuken’

  • De High Intensive Care (HIC) afdeling van GGz Centraal in Hilversum;
  • De LVB+ locatie van Amerpoort ‘de Ontdekking’ in Amersfoort.

Vraag en antwoord panel
Een panel van zorgprofessionals van de drie organisaties geeft antwoord op vragen. Vragen die je vooraf hebt gestuurd of in het webinar stelt.

Casuïstiekbespreking
Jullie gaan met elkaar over een casus in gesprek. Je wisselt elkaars kennis en ervaring uit over LVB en psychiatrie. Leerzaam en inspirerend!

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren