Mantelzorgcompliment 2017

Aanmelden voor het Mantelzorgcompliment is niet meer mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met Steunpunt Mantelzorg: Carrien Eenhoorn 035-609 3689

U zet zich met veel betrokkenheid in voor uw partner, ouder, kind, buurman/vrouw, vriend of vriendin. De gemeente Soest is trots op haar mantelzorgers en waardeert uw inzet met het mantelzorgcompliment.

Mantelzorgcompliment 2017

Het mantelzorgcompliment 2017 bestaat uit VVV-bonnen en een door u te kiezen activiteit voor 2 personen. De VVV-bonnen ontving u per post.

Via deze site kunt u kiezen uit de drie mogelijkheden. Deze zijn een ‘High tea’ of ’Lunch for all’ bij de Eetvilla van den Brink in Soest. Of voor het sauna arrangement ‘Natuurlijk Genieten’ bij Thermen Soesterberg.

Het compliment is voor 2 personen. U kunt het compliment maar 1 keer aanvragen.

Op de pagina Info over compliment kunt u meer lezen over de drie mogelijkheden. Via de pagina Aanmelden kunt u aangeven voor welke mogelijkheid u kiest.

Na uw aanmelding ontvangt u via mail een voucher ter bevestiging. Uw geprinte voucher is het toegangsbewijs voor uw activiteit. Graag uw legitimatiebewijs meenemen. Reserveren van te voren is noodzakelijk.

Kiest u voor de Eetvilla dan hoeft u pas bij het reserveren aan te geven of u kiest voor de “High tea” of “Lunch for all”.

Heeft u vragen over het mantelzorgcompliment of over deze website dan kunt u het volgende nummer bellen: 06 – 29 62 82 02 of mail naar nienke@nekzt.nl