Maritime Delta-diner

Resultaten tellen! Dat is de kernboodschap van en voor het nieuwe programma Maritime Delta 2017-2018, dat als belangrijkste doelstelling het stimuleren van de economische activiteit in de maritieme delta heeft.

Uit de in 2016 gepresenteerde Maritieme Monitor Zuid-Holland blijkt het economisch belang van de sector. Uit de realiteit van alledag komt naar voren dat de sector geconfronteerd wordt met grote uitdagingen van uiteenlopende aard. Zowel toepassen van nieuwe innovaties als het continu aanpassen aan macro-economische trends zijn aan de orde van de dag. Zeker ook in de maritieme delta, van Maasvlakte II tot en met Gorinchem en Werkendam.

Maritime Delta
De partners in het programma Maritime Delta zijn ondernemers, kennis- en onderwijsinstellingen overheden en brancheverenigingen. Met InnovationQuarter geven de partners invulling aan het programma 2017-2018. Daarbij is uw inbreng vanuit de praktijk zowel noodzakelijk als waardevol. De rol van ondernemers is in het nieuwe programma nóg groter; kennis- en onderwijsinstellingen brengen samen met brancheverenigingen nieuwe accenten aan en met onder meer de Roadmap Next Economy zet de regio in op transitie. Veel acties in het vooruitzicht, veel activiteiten uitgevoerd in 2016 en voorgaande jaren. Alle reden om met elkaar de scherpte te blijven zoeken! En behaalde resultaten te delen.

Save-the-date Maritime Delta-diner
In tijden van verandering is het goed om een paar vaste ijkpunten te hebben. Het Maritime Delta-diner is zo’n ijkpunt.

Graag nodigen wij u persoonlijk uit voor het komende Maritime Delta-diner op maandag 22 mei 2017 van 16.00 tot 21.00 bij de Buccaneer in Delft. Nadere details over het programma volgen.

Wilt u bij het Maritime Delta-diner aanwezig zijn? Aanmelden kan via het menu aan de linkerkant van deze pagina.

We zien uit naar uw komst. Tot 15 maart 2017!

Met vriendelijke groet,

Gerbert van der Wal
Hoofd Business Development InnovationQuarter