Maritime Delta-diner

Het maritieme cluster is een significante sector is voor de regio Zuid-Holland en Werkendam, met ca 71.000 werknemers en meer dan 5.100 vestigingen, zo concludeerde de onlangs verschenen regionale Maritime Delta monitor. Tegelijkertijd kwam naar voren dat er actuele uitdagingen zijn en kansen liggen om het regionale maritieme cluster nog verder te versterken.

Vanuit het samenwerkingsprogramma Maritime Delta werken we sinds 2012 met u samen om juist dat te doen. Diverse bedrijven, overheden, brancheorganisaties, onderwijs- en kennisinstellingen, van de Tweede Maasvlakte tot aan Gorinchem en Werkendam leveren daar, net als u, een bijdrage aan.


Save-the-date Maritime Delta-diner

Het Maritime Delta-diner staat voor een avond met inspirerende verhalen van ondernemers en relevante updates uit de sector. Tijdens het diner staan we stil bij de behaalde resultaten uit het programma van afgelopen jaren. Daarnaast vieren we de start van het nieuwe programma (2019-2021) en presenteren wij u onze plannen. Hierin wordt ook aansluiting gezocht met de Rotterdam Maritime Capital of Europe. We gaan graag met u en andere partners in gesprek over actuele thema’s en uitdagingen voor het cluster.

Bent u benieuwd hoe zo’n avond eruitziet? Bekijk dan hier een impressie van het Maritime Delta-diner van 2018.

Wilt u bij het Maritime Delta-diner aanwezig zijn? Aanmelden kan via het menu aan de linkerkant van deze pagina.

We zien uit naar uw komst. Tot 11 februari 2019!

Met vriendelijke groet,

Edward Gilding

Programmacoördinator Maritime Delta

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren