Workshop:  Van dossier gestuurd naar klantgestuurd, hoe doe je dat?


Henk Jan van Hees

Heeft u wel eens nagedacht over uw aanbod. Wat verkoop u eigenlijk? Nog belangrijker, wie zijn uw klanten? Het draait tegenwoordig om de gunst van de klant.  Waarom is het rustig bij de kassa terwijl de winkel vol lijkt te staan? Dit houdt geen ondernemer lang vol.

U hield zich wellicht tot voor kort nog niet bezig met bovenstaande vraagstukken? U heeft immers wel andere zaken aan uw hoofd. Er moet een kantoor gerund worden en dagelijks wordt u uitgedaagd om bij te blijven in de stroom van nieuwe wet- en regelgeving.  Om nog maar te zwijgen van alle jurisprudentie die op u af komt.

De kennis professional van nu kent zijn markt en durft te kiezen.  Deze workshop bereidt u voor op een toekomst waarin niet de dossiers maar de klanten de maat van alle dingen zijn. Kom meer te weten over de Customer Journey als tool voor analyse en diagnose van uw huidige organisatie. En hoe u de resultaten van een Customer Journey kunt gebruiken in strategie en implementatie.

 

Workshop: Aanpak van hardnekkige gewoontes en ongeschreven regels die verandering ondermijnen

 

Leon Borst

In deze workshop gaan we op zoek naar die gedragingen binnen de advocatuur die een succesvolle transformatie en daarmee overlevingskans in de weg staan. Wil en motivatie lijken vaak kortstondig en worden links en rechts ingehaald door ingesleten dagelijkse gewoonten.

Succesvolle transformatie vraagt om scherp in de spiegel te durven kijken en een strategie om de waan van de dag voor te blijven.

Onderwerpen:

·        Triggers die leiden tot ineffectieve gedragspatronen

·        Barrières die transformatie in de weg staan

·        Een leerklimaat als basis voor verandering.

 

Workshop Meester Ondernemer: Wat moet je kunnen?

Armin Alta en Roeland Weebers

Meester ondernemer is die advocaat die ook ondernemerschap tentoon spreidt. Gedreven vanuit de zaak/het dossier een business runnen waarin veelal risicomijdend gedrag beloond wordt. Een meester ondernemer wacht niet af en kijkt verder dan zijn zaak en zoekt mogelijkheden om op marktveranderingen een ondernemend antwoord te vinden.

Uit onderzoek blijkt dat hiervoor eigenschappen en competenties nodig zijn als risicobereidheid, signaleringsvermogen, creativiteit en geldingsdrang. In deze workshop gaan we met u aan de slag hoe deze en andere competenties  ontwikkeld kunnen worden zodat de meester ook ondernemer wordt. 

 

 

 

 

bezoekersaantallen registreren
 bezoekersaantallen registreren