De meest praktische en snelle manier om in te spelen op veranderingen

Masterclass advocatuur 3.0 is er voor hen die kennis en inspiratie willen opdoen om hun organisatie en werkwijze succesvol te veranderen.

De Masterclass wordt georganiseerd door Pawlik Consultants Netherlands en de Terra Management Groep.

Pawlik

Pawlik is bijna 20 jaar internationaal actief en helpt mensen en organisaties om hun performance te verbeteren. We verbinden strategie en de implementatie ervan aan organisatieontwikkeling omdat wij overtuigd zijn van het effect van mensen op het resultaat. Dit doen wij op basis van een wetenschappelijk onderbouwde systematiek gecombineerd met onze jarenlange ervaring. Zo garanderen en realiseren wij meetbare resultaten voor al onze klanten.

Deze filosofie vormt de basis van de verbetering van uw performance wanneer u staat voor bijvoorbeeld een uitdaging op het gebied van:

Strategie

  • Groei – en concurrentiekracht
  • Marketing - en communicatie
  • Klanten – en service strategieën
  • Herstructurering en procesverbetering
  • Managementinformatie

Organisatieontwikkeling

  • Analyse en diagnose van uw mensen
  • Training
  • Coaching
  • Opleiding

 

Sarphatistraat 53                                          www.pawlik.nl

1018 EW  Amsterdam                                   020- 2600609      

                   

Terra Management Groep
Terra Management Groep (www.terragroep.nl) Terra is ruim 15 jaar actief in search, interim en training & coaching en is gespecialiseerd in het werken voor organisaties van professionals: zakelijke en maatschappelijke dienstverlening en zorgorganisaties. De consultants van Terra adviseren bij en bemiddelen in tijdelijke of vaste invulling van eindverantwoordelijke, management- en professionele posities. Daarnaast biedt Terra trainingen voor persoonlijke en teamontwikkeling.

Ook binnen de advocatuur heeft Terra meerdere succesvolle en duurzame benoemingen van directeuren en staffunctionarissen begeleid. Het binnen de beroepsgroep bekende Advocatuur Congres wordt nu door Terra georganiseerd. (www.advocatuurcongres.nl).


Terra Management Groep
Ewijckshoeve
Soestdijkerweg 12
3734 MH Den Dolder

 

 

bezoekersaantallen registreren
 bezoekersaantallen registreren