Eric Gudde, algemeen directeur Feyenoord, trapt af bij nieuwe seizoen Van Poelje Academie

Eric Gudde, algemeen directeur Feyenoord, trapt af bij nieuwe seizoen Van Poelje Academie

Welkom

Van rood naar zwart met Eric Gudde

Op 28 oktober aanstaande opent Eric Gudde, algemeen directeur van Feyenoord, het nieuwe seizoen van de Van Poelje Academie. Feyenoord. Dat behoeft weinig introductie. Onze gast en algemeen directeur Eric Gudde wellicht iets meer. Sinds 2007 staat Gudde als algemeen directeur bij Feyenoord aan het roer. Zijn opdracht was de club terug naar de top te brengen en weer zwarte cijfers te schrijven. Eenvoudig gesteld, maar de uitvoering vergt grote inspanningen. Hoe deed hij dit en wat kunt u hier zelf mee in uw bedrijf of vereniging? Gudde gaat graag met ú in gesprek.

Vertrouwen in grote uitdaging
Met veel vertrouwen en enthousiasme nam Eric Gudde de uitdaging aan en boekte een grote overwinning toen Feyenoord in 2011 weer een ‘voldoende’ scoorde in de ogen van de KNVB. Het verdere financiële herstel leidde tot een ‘goed’-waardering in 2014. Maar uiteraard is de financiële situatie niet het enige onderdeel waar Gudde zijn pijlen op richt.

Door teamwork, teambuilding en teamspirit zijn álle medewerkers en vrijwilligers betrokken bij het wel en wee van de club. Feyenoord richt zich gestructureerd op de jeugd, het imago en de betrokkenen. Noodzaak voor een club als Feyenoord, maar ook noodzaak voor uw organisatie.

Van toepassing op alle organisaties
De opening van het nieuwe seizoen van de Van Poelje Academie op 28 oktober is van toepassing voor zowel bedrijven als verenigingen. Onze speciale gast is Eric Gudde. Hij gaat in op de keuzes die hij maakte en de dilemma’s waar hij voor komt te staan. Oók gaat hij graag met u in gesprek over de dilemma’s waar u voor staat. Want op die wijze kunnen we elkaar verder helpen. 

Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom. Want juist door ook met elkaar te spreken komen we tot oplossingen. De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Samengevat
Aftrap nieuwe seizoen Van Poelje Academie door Eric Gudde, algemeen directeur Feyenoord
Datum:  28 oktober 2014
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: ISW Gasthuislaan (Gasthuislaan 145 in ’s-Gravenzande)
Kosten: € 47,50
 

inschrijfformulier
 inschrijfformulier