Masterclass Event Organisatie

Deskundig en tot in de punten organiseren

We nodigen u van harte uit voor de Masterclass Event Organisatie op donderdag 30 januari 2014. Speciaal voor organisatoren van (internationale) congressen en events, organiseren we deze middag presentaties en ontmoetingen van deskundigen uit uw vakgebied.
 

Laat u inspireren en informeren!

Laat u inspireren over de nieuwste event apps en neem een voorbeeld aan out of the box thinking op het gebied van locaties met YES!Delft als voorbeeld. Ga de diepte in en laat u informeren over risico-analyses en garantiefondsen voor internationale evenementen, de kansen en valkuilen van een bid en het verloop van een sponsoraanvraag binnen een commercieel bedrijf. Al onze sprekers putten hun kennis uit een rijke basis van ervaring.
 

Ontmoet uw collega's uit het vak

Maak kennis met de sprekers en aanwezige event organisatoren onder het genot van heerlijke hapjes en dranken. Na afloop van de presentaties is er ruim de tijd om extra vragen te stellen aan de sprekers en nieuwe contacten op te doen uit het vak. Benieuwd wie zich heeft aangemeld voor de masterclass? Houd in de aanloop van het evenement de deelnemerslijst in de gaten voor interessante ontmoetingen. Alle genodigden zijn net als u professionele organisatoren met ervaring in het organiseren van evenementen.

We hopen u eind januari te mogen ontvangen op de mooie locatie van YES!Delft. Graag deze middag bijwonen? Bekijk alle informatie, inclusief de sprekers op de aanmeldwebsite en meld u direct aan. Wees er op tijd bij, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
 

congress registration
 congress registration