Wanneer u zich aanmeldt met dit formulier, krijgt u aan het eind de keuze eventueel een tweede deelnemer toe te voegen.

Deelname aan deze Mastercourse kost € 2250,- (excl. BTW) voor de eerste deelnemer van uw school en € 2000,- (excl. BTW) voor een collega die u meebrengt uit uw eigen schoolteam. De prijzen zijn inclusief materiaal, literatuur en lunch.

Na uw inschrijving ontvangt u van ons een factuur per e-mail.

Voorwaarden
Dair Academy en Uitgeverij Koninklijke Van Gorcum behouden zich het recht voor de Mastercourse te annuleren bij onvoldoende deelname. U wordt hierover tijdig bericht. Aan de inschrijfbevestiging die u per e-mail ontvangt kunnen geen rechten worden ontleend. Uw inschrijving is pas definitief na het voldoen van de factuur.

U kunt kosteloos annuleren tot 6 weken voorafgaand aan de datum van de eerste dag van de Mastercourse serie waar u zich voor inschrijft (uw inschrijfgeld wordt dan gecrediteerd). Daarna is annulering niet meer mogelijk, maar kunt u wel een collega uw plaats laten innemen indien u zelf verhinderd bent. U kunt uw aanmelding annuleren of uw aanmelding wijzigen door contact met ons op te nemen.

Door op de knop inschrijven te klikken, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Uitgeverij Koninklijke Van Gorcum. Ons privacystatement vindt u hier.

event management software
 event management software