Integriteit, vanzelfsprekend! Toch?

Integriteit staat volop in de belangstelling, maar als je het op de man af vraagt, heeft iedereen daar zijn eigen idee en gevoel bij. Integriteit wordt gezien als een persoonlijke eigenschap van een individu die eerlijk en oprecht is. Met andere woorden; een persoon die betrouwbaar is, geen verborgen agenda heeft en geen valse emoties toont. Bezit iemand deze eigenschappen, dan noemen we deze persoon integer. Deze persoon zal zich niet laten beïnvloeden door oneigenlijke of dubieuze zaken en zal altijd handelen op een moreel verantwoorde wijze.

Integriteit is het juiste doen.
Ook als niemand kijkt!

 

Waarom?:

Mensen verwachten en gaan er in de regel vanuit, dat anderen integer zijn. Integriteit is belangrijk in onze maatschappij, werk- en privé omgeving. Elkaar kunnen vertrouwen vormt immers de basis in het samenleven met elkaar. Maar hoe handel je integer en wat is integriteit nu precies? Matzzi heeft een workshopsreeks ontwikkeld, waarvan de kennismakingsworkshop integriteit er één van is, dat antwoord geeft op bovenstaande vragen, deelnemers bewust maakt van hun eigen zienswijze en begrip kweekt voor de manier waarop hun omgeving en zijzelf met integriteit omgaan.

  • Kennismakingsworkshop integriteit (inzicht); op entertainmentachtige wijze worden deelnemers bewust gemaakt van het onderwerp integriteit. Leuk, inspirerend en interactief.

Voor wie?:

Alle stakeholders van een organisatie, bedrijf of instelling. Dit gaat zeker niet alleen op voor mensen in een commerciële functie, maar zeker ook voor leidinggevenden, HR managers, managementteamleden en directies. Met een specifiek assessment geven we je vooraf inzicht in de mate waarin jij trouw blijft aan je eigen normen en waarden …. of onder groepsdruk deze geneigd bent los te laten. Op ontspannen wijze worden deelnemers zich bewust van de mechanismen rondom integriteit.

Wie organiseert het?:

Matzzi stimuleert al jaren mensen zich te ontwikkelen door inzicht, overzicht en grip te geven. Aan de basis hiervan liggen persoonlijke waarden en drijfveren, zo ook voor ieders kijk op integriteit. In samenwerking met onze partners steken wij op praktische wijze onze interactieve workshops in.

Wat krijg ik ervoor?:

Voordat je deelneemt aan deze workshop vul je enkele vragenlijsten van het assessment in om in kaart te brengen wat voor persoonlijkheid je hebt en hoe jij tegen Integriteit aan kijkt. Een snapshot wordt je vooraf toegezonden en geeft je meer inzicht, zodat je dit kunt meenemen gedurende de workshop. Aan het einde van de workshop ontvang je een syllabus met de uitwerking van de presentatie zodat je de informatie nog eens rustig kunt nalezen of kunt delen met jouw omgeving.

 

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren