Welkom op onze eventpagina. Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan onze kennismakingsworkshop Integriteit op donderdagmiddag 11 april a.s. Een leuke, onderhoudende en informatieve workshop rond het thema integriteit (klik bovenstaand voor meer info, programma en locatie). Wij kijken er naar uit. Groet team Matzzi; Tonny van Hees, Han Ribberink en Emile Thewissen.

Integriteit staat bij veel bedrijven en organisaties hoog op de agenda. Maar wat is integriteit nu precies? Welk effect heeft integriteit? Waarom willen mensen integer zijn of juist niet? En wat is er zo goed aan integer zijn? Het is lastig om een antwoord te geven op die vragen omdat integriteit een breed begrip is. Om toch een helder beeld te krijgen bij het begrip integriteit, organiseert Matzzi een aantal workshops om daar achter te komen. Hiermee geven wij opvolging aan de vorig jaar zeer succesvol verlopen workshops. Op een leuke, inspirerende en interactieve manier krijg je meer inzicht omtrent het thema INTEGRITEIT. 

Meld je nu aan voor de kennismakingsworkshop integriteit op donderdag 11 april 2019.

Kosten: g

(bij annulering uwer of onzerzijds door overmacht (b.v. ziekte of te weinig deelnemers) krijgt u uw inschrijfgeld retour)

€ 175,00

Totaal: € 175,00

Exclusief € 36,75 BTW. (€ 211,75 incl. BTW)

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren