mb3voorlichting

mb3voorlichting

Ondernemen met een beperking
Onmogelijk of kans op succes?

Beste student,

Heb jij je wel eens afgevraagd welke mogelijkheden het ondernemerschap je kan bieden ?  Aan het werk gaan als zzp'er (zelfstandige zonder personeel) of een groot bedrijf starten wordt niet gezien als de meest logische stap wanneer je een arbeidsbeperking hebt. Toch biedt ondernemen ook veel voordelen en kansen.

Op donderdag 29 januari organiseren Martine Baadenhuijsen van MB3 en Martin Haring van de minor ondernemerschap van de HvA een voorlichtingsbijeenkomst in studio HvA van 16:00 tot 17:30 uur.


Programma

16.00     In loondienst of ondernemen;  verschillen en benodigde kwaliteiten

16.30     obstakels, kansen  en successen voor ondernemers met een beperking

17.30     Borrel (met bitterballen) gelegenheid om vragen en ervaringen uit te wisselen

Tijdens deze voorlichting vertelt Martin Haring over het verschil tussen werken in loondienst en ondernemen in het algemeen. En welke eigenschappen heb je nodig om succesvol te kunnen zijn als ondernemer.

Het grootste deel van de bijeenkomst wordt ingegaan op de voor- en nadelen, mogelijkheden en onmogelijkheden wanneer je een ziekte of beperking hebt.  Martine Baadenhuijsen is blind en werkt als zelfstandige. Naast haar eigen ervaringen deelt zij deze middag de obstakels en successen van collega ondernemers met uiteenlopende beperkingen.

Benieuwd of ondernemen iets voor jou is en welke kansen het je kan bieden op werk?

Meld je aan voor de bijeenkomst op donderdag 29 januari van 16.00 tot 17.30 uur.  Of je nu chronisch ziek bent, een fysieke, auditieve of visuele handicap hebt, psychische of vermoeidheidsklachten hebt, autisme, adhd of bijvoorbeeld dislectie of diabetes hebt, je bent welkom!

Had je graag willen komen, maar kun je deze dag niet, laat het ons weten. Stuur een mail aan ace@hva.nl Bij voldoende interesse organiseren we een nieuwe bijeenkomst.

Aanmelden kan nog tot en met donderdag 29 januari

event organiseren
 event organiseren