Algemene informatie

Welkom op de website van de masterclasses voor DSI-geregistreerde beleggingsanalisten.

In het kader van de periodieke toets voor DSI geregistreerde beleggingsanalisten worden dit jaar masterclasses aangeboden rondom de thema’s professionalisering, marktmisbruik en integriteit. Voor registratie in de DSI registers van beleggingsanalist dan wel senior beleggingsanalist is het volgen van een masterclass verplicht als ook het slagen voor de toets, die direct na afloop van de masterclass zal plaatshebben. Bestuderen van voorbereidend materiaal is onderdeel van de toets. 

De masterclasses worden georganiseerd door VBA beleggingsprofessionals in samenwerking met de VU-VBA opleiding Investment Management.

U heeft keuze uit drie mogelijke data waarop de masterclasses worden gehouden. Hierbij geldt een maximaal aantal plaatsen per datum, plaatsing geschiedt op basis van aanmelding, dus schrijft u snel in.

Data masterclasses

De masterclasses zullen worden georganiseerd op drie verschillende data, namelijk:

-18 maart 2015

-25 maart 2015

-15 april 2015

Op elk van deze data is er ruimte voor 72 deelnemers. Deelnemers zullen in twee groepen worden verdeeld. De masterclasses vinden dan plaats in twee parallelle sessies.

U heeft tot 14 februari 2015 om u in te schrijven voor de datum van uw voorkeur. Schrijft u zich voor deze datum niet in voor een van de masterclasses dan wordt verondersteld dat u geen voorkeur voor een bepaalde datum heeft en zult u ingedeeld worden. Let op: het is niet mogelijk hierna nog te wisselen van datum!

Het programma zal op deze dagen starten om 9:00 uur en zal tot 15:00 duren.

U als beleggingsanalist volgt een masterclass bestaande uit drie workshops over elk van de onderwerpen -professionalisering, marktmisbruik en integriteit-, gevolgd door één afsluitende toets. U ontvangt voorafgaand aan de masterclass digitaal cursusmateriaal bestaande uit enkele relevante artikelen die u dient te bestuderen voor aanvang van het programma. Dit cursusmateriaal kan tevens deel uitmaken van de afsluitende toets.

Indien u de toets met goed gevolg aflegt heeft u voor een periode van drie jaar voldaan aan de eisen met betrekking tot permanente educatie voor uw registratie als DSI (senior) beleggingsanalist. Legt u de toets niet met goed gevolg af, dan zult u herexamen moeten doen. Dit herexamen wordt éénmalig afgenomen op 20 mei 2015 om 14:00 aan de VU. Let wel op: voor het afnemen van het herexamen wordt €150,- in rekening gebracht bovenop het oorspronkelijke inschrijfgeld. Dit bedrag is vrijgesteld van BTW.

Op deze website vindt u alle informatie over de inhoud van de masterclasses, de docenten, het programma en de locatie. Ook kunt u zich op deze website direct aanmelden voor één van de masterclasses.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen €349,-. Dit bedrag is vrijgesteld van BTW. Hierbij inbegrepen is de afsluitende toets, een lunch op de dag van de masterclass en het materiaal dat alle deelnemers vooraf dienen te bestuderen. Dit materiaal ontvangt u digitaal na aanmelding per e-mail.

Locatie

De masterclasses zullen worden gegeven aan de Vrije Universiteit in het Agoracomplex op de derde verdieping. Meer informatie en een routebeschrijving kunt u vinden op de pagina Locatie.

 

 

barcode scannen
 barcode scannen