Algemene informatie

Welkom op de website van de masterclasses voor DSI-geregistreerde effectenhandelaren.

In het kader van de periodieke toets voor DSI geregistreerde (senior) effectenhandelaren worden dit jaar masterclasses aangeboden rondom de thema’s voorwetenschap en marktmanipulatie, integriteit en professioneel gedrag en (vak)technische ontwikkelingen. Voor registratie in de DSI registers van effectenhandelaar dan wel senior effectenhandelaar is het volgen van een masterclass verplicht als ook het slagen voor het examen, dat direct na afloop van de masterclass zal plaatshebben. Bestuderen van voorbereidend materiaal is onderdeel van het examen. 

De masterclasses worden georganiseerd door VBA beleggingsprofessionals in samenwerking met de VU-VBA opleiding Investment Management.

U heeft keuze uit vier mogelijke data waarop de masterclasses worden gehouden. Hierbij geldt een maximaal aantal plaatsen per datum, plaatsing geschiedt op basis van aanmelding, dus schrijft u snel in.

Data masterclasses

De masterclasses zullen worden georganiseerd op vier verschillende data, namelijk:

-17 mei 2017

-29 mei 2017

-22 juni 2017

-27 juni 2017

Op elk van deze data is er ruimte voor 85 deelnemers. Deelnemers zullen in drie groepen worden verdeeld. De masterclasses vinden dan plaats in drie parallelle sessies.

U heeft tot 17 april 2017 om u in te schrijven voor de datum van uw voorkeur. Schrijft u zich voor deze datum niet in voor een van de masterclasses dan wordt verondersteld dat u geen voorkeur voor een bepaalde datum heeft en zult u ingedeeld worden. Let op: het is niet mogelijk hierna nog te wisselen van datum!

Het programma zal op deze dagen starten om 9:00 uur en zal tot 15:00 duren.

U als effectenhandelaar volgt een masterclass bestaande uit drie workshops over elk van de onderwerpen - voorwetenschap en marktmanipulatie, integriteit en professioneel gedrag en (vak)technische ontwikkelingen -, gevolgd door een afsluitend examen. Dit examen zal bestaan uit drie open vragen en zeven meerkeuzevragen. U ontvangt voorafgaand aan de masterclass digitaal cursusmateriaal bestaande uit enkele relevante artikelen die u dient te bestuderen voor aanvang van het programma. Dit cursusmateriaal kan tevens deel uitmaken van het afsluitend examen.

Indien u het examen met goed gevolg aflegt voldoet u aan de meest actuele eisen en behoudt u uw DSI-certificering als (senior) effectenhandelaar. Legt u het examen niet met goed gevolg af, dan zult u herexamen moeten doen. Dit herexamen wordt éénmalig afgenomen op 5 juli van 10.00-11.00 aan de VU. Let wel op: voor het afnemen van het herexamen wordt €150,- in rekening gebracht bovenop het oorspronkelijke inschrijfgeld. Dit bedrag is vrijgesteld van BTW.

Op deze website vindt u alle informatie over de inhoud van de masterclasses, de docenten, het programma en de locatie. Ook kunt u zich op deze website direct aanmelden voor één van de masterclasses.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen €349,-. Dit bedrag is vrijgesteld van BTW. Dit bedrag dient bij inschrijving middels Ideal te worden voldaan. Hierbij inbegrepen is het afsluitende examen, een lunch op de dag van de masterclass en het materiaal dat alle deelnemers vooraf dienen te bestuderen. Dit materiaal ontvangt u digitaal na aanmelding per e-mail.

Locatie

De masterclasses zullen worden gegeven aan de Vrije Universiteit in het Agoracomplex op de derde verdieping. Meer informatie en een routebeschrijving kunt u vinden op de pagina Locatie.

 

 

registratie avg voor evenementen
 registratie avg voor evenementen