Toetsing

Het programma wordt afgesloten met een schriftelijk examen dat zal bestaan uit drie open vragen en zeven multiple choice vragen. De examenvragen zullen betrekking hebben op de stof die behandeld is tijdens de masterclass en de leerstof die voorafgaand aan de masterclass moet worden bestudeerd.

Let op: Deelnemers moeten een geldig identiteitsbewijs en een kopie van de e-mail waarin de inschrijving wordt bevestigd overleggen om deel te kunnen nemen aan de toets!

Indien u het examen met goed gevolg aflegt voldoet u aan de meest actuele eisen en behoudt u uw DSI-certificering als (senior) effectenhandelaar.

Legt u het examen niet met goed gevolg af, dan zult u herexamen moeten doen. Dit herexamen wordt éénmalig afgenomen op 5 juli 2017 van 10.00-11.00 aan de VU. Deelnemers moeten zich hiervoor uiterlijk twee weken voor de datum van het examen via e-mail aanmelden bij het secretariaat van de VBA. Voor herexamen zijn wij genoodzaakt om €150,- in rekening te brengen bovenop het oorspronkelijke inschrijfgeld. Dit bedrag is vrijgesteld van BTW.

Op de toets zijn de volgende regels en reglementen van toepassing:

DSI regels en richtlijnen omtrent toetsing

Regels en richtlijnen DSI toetsing

Examenreglement

Examenreglement

registratie avg voor evenementen
 registratie avg voor evenementen