Hét Mediq feest​​​​​​​​​​​

08 juni 2024 | Heart of gold

Het Mediq feest | Heart of gold

Wij hebben dit jaar iets bijzonders te vieren. Mediq bestaat 125 jaar! Op zaterdag 8 juni nodigen we jou, en al jouw Mediq-collega’s in Nederland, uit om dit jubileum te vieren. Een avond vol gezelligheid, entertainment, verrassende festiviteiten en een gouden randje.

📆 Zaterdag 8 juni 2024

🕖19.00 tot 23.00 uur

📍 Hart van Holland, Nijkerk

🪞Dresscode: a touch of gold

Meld je aan en zorg dat je erbij bent. Kan je er niet bij zijn? Laat dit ook weten via de aanmeld-knop!

Celebrating the heart of healthcare

Programma

Vanaf 19.00 uur worden de deuren geopend en ben jij van harte welkom. De spectaculaire openingsact start om 19.30 uur dus zorg dat je voor die tijd binnen bent.

Tijdens de avond kunnen de voetjes van de vloer met optredens van een live-band en DJ. Even op adem komen van het dansen of liever (even) de drukte ontlopen? Dat kan bij het overkapte en verwarmde buitenterras.

Daarbij hopen we het programma te vullen met eigen Mediq-talent. Heb jij talenten die je graag wilt inzetten tijdens het feest? DJ-skills? Bespeel jij een instrument of heb je gouden keel?

Laat het weten via het aanmeldformulier. Wie weet krijg jij wel een podium tijdens het grote Mediq feest!

Hart van Holland

Evenement locatie

Berencamperweg 12

3861 MC Nijkerk

Wil je een routebegeleiding instellen naar Hart van Holland? Stel je navigatie in op Hotel Ampt van Nijkerk: Berencamperweg 4, 3861 MC, Nijkerk.

Vervoersmogelijkheden

De locatie Hart van Holland is op diverse manieren te bereiken.

Openbaar vervoer

De twee meest dichtbij zijnde treinstations zijn Centraal station Amersfoort en Station Nijkerk.

Centraal station Amersfoort

Vanaf hier regelt Mediq een gratis pendelbus naar Hart van Holland. Na afloop rijdt deze pendelbus ook weer terug naar station Amersfoort.

Wil jij gebruik maken van de pendelbus? Geef dit aan middels het aanmeldformulier. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat er genoeg plekken beschikbaar zijn in de bus.

De exacte opstapplek en vertrektijden van deze pendelbus wordt binnenkort bekend gemaakt.

Station Nijkerk

o   Vanaf station Nijkerk loop je in 23 minuten naar Hart van Holland. Gebruik Google Maps voor een juiste routebeschrijving.

o   Vanaf station Nijkerk rijdt er (beperkt) openbaar busvervoer naar Hart van Holland. Check hiervoor de meest recente informatie van OV9292.

Mediq touring-bussen

Mediq zet gratis touring-bussen in vanaf opstapplekken in:

  • Utrecht

  • Rotterdam

  • Zoetermeer

  • Duiven

Wil jij hier gebruik van maken? Geef dit aan middels het aanmeldformulier. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat er genoeg plekken beschikbaar zijn in de bus. De exacte opstapplek en vertrektijden van deze pendelbus wordt binnenkort bekend gemaakt.

Eigen vervoer

Evenement locatie Hart van Holland heeft voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Wil je een routebegeleiding instellen naar Hart van Holland? Stel je navigatie in op Hotel Ampt van Nijkerk: Berencamperweg 4, 3861 MC, Nijkerk.

Tip: kijk of je samen met een collega kan rijden. Carpoolen is niet alleen gezelliger; het scheelt ook in reiskosten en milieuvervuiling!

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren