Beste IMDI-relatie,

Graag nodigen wij u uit voor het jaarlijkse IMDI MedTechWest event op dinsdag 19 juni 2012 op de Technische Universiteit Delft.

Deze dag zal in het teken staan van drie IMDI communities binnen de medische technologie, die hun wortels hebben liggen in de Medical Delta-regio, met belangrijke inbreng uit de breedte van heel Nederland:
-Image Guided Medicine (MDII)
-Neuro Revalidation (NeuroControl)
-Novel Instruments for Minimally Invasive Techniques (NIMIT)

Ook dit jaar bieden we weer een broeikas voor samenwerking voor alle spelers in dit veld, van universitair onderzoeker tot innovatief ondernemer, met:
• een overzicht van de laatste stand van zaken per IMDI (Image Guided Medicine, Neuro Control, Novel instruments for Minimally Invasive Techniques) Per sessie worden recente innovaties en vernieuwende kennis uit succesvolle bestaande publiek-private samenwerkingen gepresenteerd en wordt de agenda naar de toekomst uitgezet.
• interactie met het bedrijfsleven: nu ook via matchmaking en korte bedrijfspitches. Aan bedrijven wordt zo een platform geboden om te laten zien wat ze doen (op welk terrein, welke technologie ze actief zijn) en wordt gevraagd of ze aan kunnen geven voor welke nieuwe innovaties van de toekomst ze concreet universiteiten/gedeeld onderzoek nodig hebben.

Matchmaking
Tijdens het event zullen een groot aantal bedrijven en bestaande samenwerkingsverbanden zichzelf presenteren op de matchmaking-markt. De markt is een laagdrempelige omgeving die het nog makkelijker maakt elkaar tegen te komen. Bent u als bedrijf/instelling geïnteresseerd in deelname aan de match-making markt neem dan contact op met Lucienne Dado via l.a.j.dado-terhuurne@tudelft.nlof per telefoon 06-43716144.

Aanmelden voor deze dag kan via de website IMDI MedTechWest 2012.
Hier vindt u ook alle actuele informatie over het IMDI MedTechWest event 2012. Wij hopen u te zien op dinsdag 19 juni!
Mocht u nog vragen hebben over IMDI MedTechWest, dan kunt u deze stellen via medtechwest@medicaldelta.nl

Namens de 3 IMDI communities:
Frans van der Helm (TUD) & Hans Arendzen (LUMC), Jenny Dankelman (TUD) & Frank Willem Jansen (LUMC) & Evelyn Regar (EMC) , Wiro Niessen (EMC) & Mark van Buchem (LUMC)

IMDI icoontjes.png

Medical_Delta_corporate.jpg

eventilo event app
 eventilo event app