De Man van Vitruvius is een stelsel van lichaamsverhoudingen zoals Vitruvius die beschreef in zijn Architectura

MEESTER VAN EMOTIE©

Een ceremoniële bijeenkomst waarin mannen op 'innerlijke ontdekkingsreis’ gaan.    
    
Mannen en hun emoties; een eeuwenoud thema in een eigentijdse aanpak.

Er is een oud principe waarbij mannen samen op ontdekkingsreis gaan om nieuwe werelden te ontdekken. Het is ons idee om in een select gezelschap in 2,5 dag (7 dagdelen) te ontdekken én te onderzoeken en jij nóg meer  jezelf kan zijn als man. Mannen laden zich op bij andere mannen en ontladen zich ook bij andere mannen. Dit doen ze door te ervaren, te leren, te observeren en te delen met elkaar.
 
Waarom deze bijeenkomst?

Als mensen (man én vrouw) gaan we door veranderingen heen, dit is van alle tijden. Samenlevingen ontwikkelen zich en we hebben hier in mee te gaan; of we dat nou willen  of niet. Onze huidige samenleving is uiterst complex, snel veranderend en laat zich moeilijk voorspellen en dat brengt onzekerheden met zich mee. Hoe ga jij om met deze veranderingen? Hoe houd jij je staande? En hoe verhoud jij je ten opzicht van anderen?
 
‘Amerika bestond al voordat Columbus voet aan wal zette’

 
Wat is jouw waarheid en werkelijkheid?

Om optimaal te kunnen presteren en om in oprecht contact te komen met iemand anders zal je eerst op ontdekkingsreis bij jezelf en ín jezelf moeten gaan.  Hoe ga jij met je emoties om? Beheersen jouw gedachten jou of ben jij meester van jouw gedachten? Hoe ga je om met de verwachtingen die de omgeving van je heeft?  Wat betekent spiritualiteit voor jou? Om alles op elkaar af te stemmen en te laten samenwerken in je unieke eigenheid is een flinke uitdaging.
 
Onze diepere en onderliggende gedachte is om een veilig en vertrouwd gezelschap met mannen te vormen om zo te gaan onderzoeken. In ons allemaal gaan leerlingen, gezellen en meesters schuil. Maar waarin heb jij je meesterschap al bereikt? Waarin ben je en kan je nog leerling zijn? Door mannen met verschillende achtergronden  bij elkaar te brengen ontstaat een ultieme leeromgeving om te kunnen  groeien en te verbeteren.
 

‘Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden’

Benieuwd hoe andere deelnemers de ceremonie hebben ervaren? Lees hier een aantal testimonials

Wil je je aanmelden? Klik hier voor praktische informatie en het aanmeldformulier.

Meester van Emotie© is een samenwerking tussen:

 en 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren