MEESTER VAN EMOTIE©   

Op deze pagina staat alle praktische informatie en vind je onderaan de pagina het aanmeldformulier.

Meer info over de inhoud van de driedaagse Meester van Emotie© ceremonie vind je hier.

Wil je lezen hoe anderen het ervaren hebben? Lees dan hier hun ervaringen.

 

Praktische informatie

Deelnemers en begeleiding:

De Meester van Emotie ceremonie duurt 2,5 dag (7 dagdelen) en heeft een maximum aantal deelnemers van 6 mannen. Dit aantal is doelbewust gekozen. Met het begeleidingsteam van 3 personen komt het totaal van de groep op 9. Dit betekent 1 begeleider op 2 deelnemers. De begeleiding is daardoor exclusief en persoonlijk.

 

Het aanbod:

Voor deze dagen kiezen we niet voor één 'leer'. We maken gebruik van onze kennis op vele gebieden zoals: zorg, fysiotherapie, geneeskunde, NLP, systemisch werk, traumawerk, self-connection, sjamanisme, mediatie, psychologie, communicatie en nog veel meer. Elementen uit deze werkvelden hebben we samengesmolten, hierdoor kan er zich van alles in een professionele en veilige omgeving openbaren. Of dat uiteindelijk ook gebeurt ligt bij de deelnemers zelf. Als begeleiders zorgen wij met onze ervaring dat individuele processen en het groepsproces in veilige banen wordt geleid.    
    
De drie begeleiders Paul Zonneveld, Martin Breed en Jan Kootstra. Samen hebben we meer dan 165 jaar ervaring als man en combineren dit al lange tijd met bovengenoemde kennis. Paul is internationaal trainer en executive coach. Hierin brengt hij de ‘harde’ zakelijke en de eeuwenoude wijsheid van de oude wereld succesvol bij elkaar. Martin integreert bovenstroom en onderstroom in zijn werk als interimmanager. Jan brengt iedere dag mensen in contact met zichzelf of met elkaar. Naast zijn werk als therapeut en trainer is hij ook mede-eigenaar en creatief inspirator van een mediabedrijf.    

 

Data:

13, 14 en 15 november 2019
 

Duur & tijden:

2,5 dag (7 dagdelen)

De ontvangst is op woensdag 13 november vanaf 09:00 uur. De afronding staat gepland op vrijdag 15 november om ca. 13:00 uur. We adviseren je om op deze laatste dag in de middag verder geen inspannende activiteiten te plannen.

 

Locatie en accommodatie:

De exacte locatie voor de bijeenkomst volgt later, maar voor de bijeenkomsten hebben we meerdere accommodaties in de vrije natuur tot onze beschikking.

De bijeenkomst wordt gegeven in een verbouwde luxe boerderij. Hier zal ook worden overnacht. Alles zal aanwezig zijn voor de maaltijden, koffie, thee, fruit, koek etc. In overleg zullen we zelf de maaltijden bereiden of laten komen.    
    
Kosten:

De investering in jezelf is € 1.475 excl. BTW. Dit is inclusief verblijf, alle faciliteiten en maaltijden. 

 

Meester van Emotie© is een samenwerking tussen:

 

 en 

 

NB: De inschrijving is pas definitief na persoonlijk contact per e-mail / telefoon.

Op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren