Meet the expert​​​​​​​​

hoofdpijn casuïstiek voor verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten

21 juni 2024 | Sociëteit "De Vereeniging", Utrecht

Over het evenement

De werkgroep hoofdpijnverpleegkundigen van de VNHC organiseert op 21 juni voor de eerste maal een live sessie van ‘meet the expert’.

Het betreft een nieuw initiatief met een jaarlijks terugkerend programma voor hoofdpijnverpleegkundigen dat bestaat uit één ‘live’ bijeenkomst en twee online sessies, die later dit jaar plaatsvinden. Centraal staat in deze sessies het bespreken van hoofdpijn casuïstiek.

Op 21 juni kunnen maximaal 12 hoofdpijnverpleegkundigen aan de live bijeenkomst deelnemen en met elkaar discussiëren over de te volgen strategie, bij door de deelnemers ingebrachte patiënten casuïstiek met uiteenlopende problematiek. We vragen de deelnemers een leuke en interessante casus in te sturen. Dit kan een casus zijn met bijzondere diagnose of een casus waarbij we de diagnose proberen te stellen of samen tot een behandeladvies proberen te komen. Doelstellingen voor de bijeenkomst zijn diepgang en zelfwerkzaamheid van de deelnemers, ondersteund door een enthousiaste cursusleiding die bestaat uit de verpleegkundig specialisten Suzanne Geerts (CWZ) en Ellen Askes (Tergooi MC).

Aan het einde van de dag zullen de onderwerpen worden gekozen die centraal zullen komen te staan in de online 'meet the expert 'sessies voor dit najaar.

Voor de bijeenkomst op 21 juni is accreditatie aangevraagd bij het Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals en het Verpleegkundig Specialisten Register.

Na aanmelding ontvangen de deelnemers de benodigde informatie over hoe men de casus kan indienen.

Mede namens de cursusleiding Ellen Askes en Suzanne Geerts

Met vriendelijke groet, Eric de Baar, ambtelijk secretaris VNHC

Deze bijeenkomst valt onder de inhoudelijke verantwoordelijkheid van de VNHC en is mogelijk gemaakt dankzij een onvoorwaardelijke financiële bijdrage van de firma’s Pfizer en TEVA Nederland

Programma

Locatie

Socitëit "De Vereniging"

Mariaplaats 14

3511 LJ

Utrecht

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren