Meet the expert

21 juni 2024 | Sociëteit "De Vereeniging", Utrecht

Over het evenement

De werkgroep hoofdpijnverpleegkundigen van de VNHC organiseert op 21 juni voor de eerste maal een live sessie van ‘meet the expert’.

Het betreft een nieuw initiatief van de werkgroep Hoofdpijnverpleegkundigen van de VNHC met een jaarlijks terugkerend programma voor hoofdpijnverpleegkundigen dat bestaat uit één ‘live’ bijeenkomst en twee online sessies, die overigens later dit jaar plaatsvinden.

Op 21 juni kunnen maximaal 12 hoofdpijnverpleegkundigen met elkaar discussiëren over de te volgen strategie, bij door de deelnemers ingebrachte patiënten casuïstiek met uiteenlopende problematiek. We vragen de deelnemers een leuke en interessante casus in te sturen. Dit kan een casus zijn met bijzondere diagnose, een casus pro diagnosi of een casus waarbij men tot een behandeladvies kan proberen te komen. Doelstellingen voor de bijeenkomst zijn diepgang en zelfwerkzaamheid van de deelnemers, ondersteund door een enthousiaste cursusleiding die bestaat uit de verpleegkundig specialisten Suzanne Geerts en Ellen Askes.

Voor deze dag vragen we accreditatie aan bij het Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals en het Verpleegkundig Specialisten Register.

Na aanmelding ontvangt u de benodigde informatie over hoe u uw casus kunt indienen.

Mede namens de cursusleiding Ellen Askes en Suzanne Geerts

Met vriendelijke groet, Eric de baar, ambtelijk secretaris VNHC

Programma

Locatie

Socitëit "De Vereniging"

Mariaplaats 14

3511 LJ

Utrecht

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren