Meet up | Baas over eigen gezondheid

Meet up | Baas over eigen gezondheid

Baas over eigen gezondheid

Meet up | maandag 11 december
 

“Het gaat niet om technologie maar om inclusiviteit”. Zo luidden de afsluitende woorden tijdens de drukbezochte Meet Up van 25 september jl.

Digitale gezondheid heeft het potentieel dat instanties beter met elkaar communiceren en dat hulp op afstand mogelijk is. Daarmee wordt bereikt dat iedereen op zijn manier baas kan worden over zijn eigen gezondheid.

In het Informatieberaad werken zorgverleners, patiënten, zorgverzekeraars, overheid en kenniscentra samen om ervoor te zorgen dat de informatievoorziening in de zorg past bij deze ontwikkelingen.

De unieke Nederlandse aanpak kenmerkt zich doordat alle partijen uit het zorgsysteem samen in een kamer –‘the whole system in a room’– werken aan de realisatie van een duurzaam informatiestelsel dat de mens centraal stelt.

Die bijzondere werkwijze wordt zichtbaar tijdens de komende Meet Up. Met alle partijen samen werken we via inspirerende workshops toe naar concrete output. Voorbij de vrijblijvendheid wordt u, dankzij interactieve werkvormen, zelf onderdeel van de oplossing.

Na twee edities in Den Haag reist de Meet Up deze keer het land in. Er is gekozen voor een bijzondere locatie vlakbij het centraal station van Utrecht: de Social Impact Factory.

Via deze website kunt u zich aanmelden, onder de knop 'aanmelden' in het menu links.