Tim Postema


Tim heeft een achtergrond in zorg en ICT. Hij heeft technische bedrijfskunde gestudeerd en was manager Applicatiemanagement Informatisering & Automatisering bij het HagaZiekenhuis. Op dit moment is Tim manager Informatiebeleid bij het ministerie van VWS.

 

 

Erik Gerritsen


Erik Gerritsen is sinds juni 2015 Secretaris Generaal bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Erik heeft zowel binnen als buiten de rijksoverheid ruime ervaring opgedaan.

Zo was hij tot juni 2015 Bestuursvoorzitter bij Jeugdbescherming Regio Amsterdam. Daarvoor was hij Gemeentesecretaris, en later ook Kennisambassadeur, bij de Gemeente Amsterdam. Eerder was hij plaatsvervangend Secretaris Generaal en Directeur Financiële en Economische Zaken bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Erik begon zijn carrière bij het Ministerie van Financiën.

Erik Gerritsen werd in 1962 in Den Haag geboren. Erik studeerde Politicologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en later ook Bestuurskunde en Informatiemanagement aan de Universiteit van Amsterdam. In 2011 promoveerde hij op De Slimme Overheid.

 Alies Kap 

 "Wat me in de loop der jaren het meest verbaast is het feit dat kinderen als Laura apart naar een plek ver weg moeten, terwijl ze al zo zwak zijn. Ik vind het belangrijk dat ouders en kinderen recht hebben op zorg en onderwijs dichtbij, samen omdat iedereen waardevol is".

Alies is initiatiefnemer van de stichting Gewoon Bijzonder en heeft 4 kinderen, waarvan Laura zeer ernstig complex meervoudig gehandicapt is. Alies werkt in de financiële ondersteuning bij zorginstelling 't Gerack en is actief in verschillende bestuursfuncties, waaronder de WMO Adviesraad en het Peuterspeelzaalwerk.

 

Sabine Pinedo

Sabine Pinedo is internist -vasculair geneeskundige en oprichtster van het Arterium. Zij studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam, behaalde daar Cum Laude haar arts examen en werd vervolgens in het AMC opgeleid tot internist. Haar vader, oncoloog, was en is een voorbeeld voor Sabine. Een patiënt staat altijd op de eerste plaats, vanuit die positie denkt ze na over het geven van de ideale vorm van therapie en zorg. Innovatie, efficiëntie, zorg op afstand (e-health) en zorg dichtbij door altijd een dokter bij de hand te hebben zijn keywoorden die haar motiveren. Zij is tevens oprichtster en voorzitter van de Stichting Begeleide Zelfzorg/Trombovitaal (www.trombovitaal.nl), een on- line (trombose)dienst die patiënten begeleidt bij hun chronische ziekte via internet en interactieve technologieën.