Eenheid van taal
Meet up | 26 maart 2018

Tijdens de laatste, stormachtige Meet Up werd in groepen gepraat over impactvolle kansen voor de informatievoorziening in de zorg. Eenheid van taal werd overtuigend gekozen als hét thema in de zorg dat het verschil gaat maken. Dat past bij outcomedoel 4 van het Informatieberaad: eenmalig vastleggen, meervoudig gebruik.

Binnen het Informatieberaad wordt vaak gesproken over de grote kansen die Eenheid van taal biedt. Er zijn nog veel vragen onbeantwoord rondom Eenheid van taal. Wat is Eenheid van taal nu precies? Hoe kan het de patiënt helpen en hoe kan een zorgprofessional ermee excelleren? Waarom hebben we Eenheid van taal nog niet bereikt? En, hoe kunnen we eenheid van taal bereiken?

Deze en andere vragen staan centraal tijdens de volgende Meet Up op maandag 26 maart a.s. De aftrap wordt verzorgd door Erik Gerritsen, secretaris-generaal van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en voorzitter van het Informatieberaad. Daarna krijgt u de unieke kans om kosteloos de serious game van het programma Registratie aan de bron te spelen. In de middag gaat u aan de slag met concrete en herkenbare casuïstiek op het gebied van Eenheid van taal, onder leiding van geoefende moderatoren. U gaat naar huis met nieuwe inzichten en concrete oplossingen die u zelf in uw eigen omgeving kunt toepassen.

Na de vorige editie in Utrecht, gaan we deze Meet up terug naar het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en sport in Den Haag.

Via deze website kunt u zich aanmelden, onder de knop 'aanmelden' in het menu links.

Via deze website kunt u zich aanmelden, onder de knop 'aanmelden' in het menu links.