23 september 2019 | ministerie van VWS

 

Op 23 september 2019 vindt bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport voor de 7de keer de Meet Up van het Informatieberaad Zorg plaats. Het thema van deze bijeenkomst is Gezonde data.

Tijdens de Meet Ups van het Informatieberaad ontmoeten patiënten, zorgprofessionals, beleidsmakers én ICT-leveranciers voor de zorg elkaar. Zij doen inspiratie op over allerlei onderwerpen op het snijvlak van zorg en ICT. De dag start met een opening door Erik Gerritsen, secretaris-generaal van VWS.

Op 23 september kunnen de deelnemers onder andere kiezen uit tientallen workshops over het verzamelen, beheren, analyseren en toepassen van data in de zorg. Daarnaast wordt ingegaan op ontwikkelingen op het gebied van machine learning en artificial intelligence.
 

Programma op hoofdlijnen
De Meet Up start om 10:00 uur met een opening door Erik Gerritsen, secretaris-generaal van het ministerie van VWS en voorzitter van het Informatieberaad Zorg. Na drie workshoprondes en de plenaire afsluiting wordt de dag afgesloten met een informele borrel.


Vergadering Informatieberaad Zorg, na afloop van de Meet Up
Na afloop van de Meet Up vindt om 16:00 uur de vergadering van het Informatieberaad Zorg met publiek plaats. Net als de Meet Up op de vierde etage van het ministerie van VWS. Deze vergadering wordt van 18:00 tot 19:00 uur afgesloten met een borrel.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren