Mentoren OWee 2020

Mentoren OWee 2020

Mentoren


Leuk dat je mentor wil worden tijdens de OWee van 2020! Onderstaand formulier moet ingevuld worden om je aanmelding rond te krijgen. Je kan je uitsluitend aanmelden als mentorkoppel. Voor deelname aan de OWee als mentor ontvang je een vergoeding afhankelijk van welk programma jij mentor van bent. 

 

Dit jaar is alles natuurlijk anders. Door de coronacrisis was het niet mogelijk de introductiedagen in bekende vorm te organiseren. In alternatieve vorm wordt er alsnog een ontzettend leuk en interessant programma georganiseerd! Het OWee-programma bestaat uit een driedaags digitaal programma, waarbij alle studie- en studentenverenigingen, de stad en de campus aan bod komen. Deelnemers beleven dit programma met hun 9 medestudenten, begeleid door twee mentoren! De mentoren hebben hierbij de belangerijke rol de deelnemers thuis te laten voelen in hun OWee-groepje en in Delft!

 

Naast het digitale programma, kunnen deelnemers ook deelnemen aan een fysieke OntvangstDag. Alle RIVM-richtlijnen worden hierbij gevolgd. Bij deelname aan een fysieke OntvangstDag worden deelnemers één dag uitgenodigd om naar Delft te komen om samen met hun OWee-groepje en hun mentoren om de stad en de campus te ontdekken. 

 

Het is dus mogelijk om mentor te worden van een OWee-groepje dat zoweel het digitale programma als het fysieke programma volgt. Dan komen het groepje en hun mentoren nog één dag naar Delft. Je kan ook alleen mentor worden van een OWee-groepje dat slechts het digitale programma volgt. Beide programma's zijn op hun eigen manier erg leuk en veelzijdig. Er wordt voor beide programma's veel verwacht van de mentor. Lees de algemene voorwaarden om te lezen wat er van je verwacht wordt als mentor. Voor mentorschap voor het driedaagse digitale programma ontvangt een mentor 20,- euro. Voor mentorschap voor zowel het driedaagse digitale programma én één fysieke OntvangstDag ontvangt een mentor 30,- euro. Kijk op https://owee.nl/programma om te zien wanneer de OntvangstDag is voor jouw studie.


De eerste mentor die je invult, is de hoofdmentor. Wij gebruiken hem/haar als aanspreekpunt. De tweede mentor is de medementor. We gebruiken de termen hoofdmentor en medementor alleen in onze administratie en ze betekenen verder niets.

Het OWee Bestuur kan niet garanderen dat jullie mentor worden tijdens de OWee. Het kan namelijk zijn dat er uiteindelijk meer aanmeldingen dan nodig zijn. Te zijner tijd worden jullie op de hoogte gesteld. Pas wanneer de taak mentor te zijn vervuld is, zul je een vergoeding ontvangen.

 

Let op! Studenten van de Haagse Hogeschool mogen alleen deelnemen aan digitale evenementen tot 1 september. Voor deelnemers en mentoren van de Haagse Hogeschool geldt dat zij alleen zich in kunnen schrijven voor het digitale programma.

 

Disclaimer beeldmateriaal

Tijdens het evenement (de OWee) wordt beeldmateriaal gemaakt. Wij gaan selectief en integer om met het gebruik van foto's en video's in publicaties achteraf. Wij gebruiken deze met name voor de website en social  mediaplatforms. Mocht je het niet eens zijn met geplaatste foto's waar je in beeld te zien bent, dan is het mogelijk bezwaar te maken bij het OWee Bestuur en worden deze verwijderd.

Hoofdmentor

Studenten van de Haagse Hogeschool mogen alleen deelnemen aan digitale evenemten tot 1 september. Voor mentoren van de Haagse Hogeschool geldt dat zij alleen mentor kunnen worden voor het driedaagse digitale programma.

Heb je een andere allergie/dieëtwensen? Schrijf die dan hieronder. Helaas kunnen we niet met alle allergieën rekening houden maar we proberen iedereen zoveel mogelijk tegemoet te komen.

De volgende 3 vragen gaan over je interesses en voorkeuren. Middels deze matchingsvragen gaan we proberen we deelnemers in een groepje te plaatsen bij mentoren die bij ze passen. Vul deze vragen in samen met je medementor. Zijn de antwoorden voor deze vragen niet hetzelfde bij beide mentoren? Vul dan het antwoord in wat het best bij jullie past. Verder zijn deze vragen niet bepalend voor andere zaken..

Medementor

Heb je een andere allergie? Schrijf die dan hieronder. Helaas kunnen we niet met alle allergieën rekening houden maar we proberen iedereen zoveel mogelijk tegemoet te komen.

Bijbaan in Delft?

 

Relaxed en flexibel werk €10,- per uur. De OWee werkt al jaren samen met aanmelder.nl. Aanmelder.nl zoekt studenten als: Event engineer en Developer.

Zie ook https://aanmelder.homerun.co/ geïnteresseerd? vink onderstaande checkbox aan en Aanmelder.nl neemt vrijblijvend contact met je op.

Als jullie worden gekozen als mentorkoppel is het volgende belangrijk om te weten.

 

Als mentorkoppel word je ingedeeld voor een verplichte mentorendag. De mentorendag bestaat uit een instructie/workshop met daarop een leuke borrel. De data hiervan volgt nog per mail (waarschijnlijk ergens tussen juli en augustus). 

 

Let op:Je kunt alleen mentor worden als je bij jouw mentorendag aanwezig bent geweest. Aanwezigheid wordt gecontroleerd.

registratieformulier online
 registratieformulier online