Word mentor van onze universitaire startups!

 

ACE Venture Lab is op zoek naar mentoren (alle studierichtingen). Voor nieuwe en snel groeiende bedrijven die voortkomen uit de universiteit en zijn opgericht door studenten & onderzoekers, zoeken wij naar ervaren ondernemers en senior mensen uit het bedrijfsleven die ons incubator programma kunnen ondersteunen en jonge (student)ondernemers willen begeleiden bij het opstarten en laten groeien van hun eigen bedrijf. 

Over ACE Venture Lab 

Als universitaire incubator stimuleren wij ondernemerschap onder studenten, net afgestudeerden en jonge onderzoekers met training, mentoring en toegang tot een uitgebreid netwerk. Zo hebben we partnerships met grote (internationale) bedrijven, investeerders en dienstverleners. Het toewijzen van ervaren mentoren aan de jonge ondernemers is daarnaast een centraal element in ons programma.

Ons portfolio telt vele UvA alumni die mede dankzij ons programma een eigen bedrijf zjn gestart. Een aantal keren per jaar starten onze programma’s voor studenten, jonge onderzoekers  en alumni van de universiteit. Deelnemers vanuit alle studierichtingen melden zich aan. 

Wat houdt het mentorschap in

Mentoring is een belangrijke factor bij het slagen van een onderneming. Onze mentoren geven op een gestructureerde manier begeleiding aan onze startups. We verwachten dan ook dat onze mentoren minstens 1x per maand een dagdeel beschikbaar zijn voor de duur van tenminste 12 maanden. 

Selectieprocedure

We streven ernaar een zo goed mogelijke aansluiting te maken tussen onze mentoren en onze startups. We bekijken alle aanmeldingen op basis van compatibiliteit en relevantie voor de bedrijven in ons programma. 

U ontvangt binnen twee weken na aanmelding een reactie van ons.

event organiseren
 event organiseren