aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

Bijeenkomst Mercator Sociëteit 27 juni 2011

Beste ,

Hierbij de uitnodiging voor alweer de laatste bijeenkomst van de Mercator Sociëteit voor de zomer. Zoals gebruikelijk staat er een sportieve activiteit op de planning.

Maandag 27 juni 2011 zijn wij te gast bij Schietbaan de But in Nijmegen waar we op kleiduiven gaan schieten.

Het (klei)duiven schieten heeft een lange geschiedenis. Door jagers werd het schieten op duiven gebruikt om hun schietvaardigheid op peil te houden. In 1822 is het duiven schieten een specifieke sport geworden. Onder invloed diervriendelijke groeperingen is het schieten van levende duiven sinds het begin van de 20ste eeuw overal ter wereld verboden en inmiddels kennen we de al om bekende kleiduif.

In de prachtige bosrijke omgeving van het Rijk van Nijmegen ligt Kleiduivenschietbaan De But. Kleiduiven schieten is een combinatie van spanning en ontspanning, ernst en humor. Een zeer geschikte activiteit voor de Mercator Sociëteit dus.

We ontvangen je graag vanaf 16.30 uur en zullen starten om 17.00 uur. Omdat we voldoende licht nodig hebben om te kunnen schieten is het belangrijk om op tijd te kunnen beginnen zodat iedereen de mogelijkheid heeft om te schieten. Zorg dan ook dat je op tijd bent. Rond 20.00 uur gaan we gezamenlijk eten bij het Sionshof.

Je kunt je aanmelden tot 16 juni 2011; daarna is het niet meer mogelijk om je aan te melden.

Houdt rekening met de inschrijf termijn zodat wij ook tijdig de reserveringen rond kunnen maken en alvast een indeling kunnen maken voor het schieten.

Je kunt je eenvoudig aanmelden door op de onderstaande link te klikken.

We zien je graag op 27 juni 2011!

Met vriendelijke groet,

Sebastiaan Hulsman
Bestuurslid Mercator Sociëteit
0650 - 68 39 39

event registratie
 event registratie