aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

Bijeenkomst Mercator Sociëteit: bezoek aan Brandweer Nijmegen

Beste ,

Graag nodig ik je uit voor de eerste bijeenkomst van de Mercator Sociëteit van het seizoen 2011-2012. We openen het nieuwe seizoen met een kijkje achter de schermen van de Nijmeegse brandweer.

Op maandag 26 september 2011 zijn wij te gast bij de Nijmeegse brandweer (Prof. Bellefroidstraat 11, 6525 AG Nijmegen). Tijdens deze bijeenkomst zullen wij alles leren over het werken bij de brandweer en daarbij mogen we natuurlijk ook het materiaal bekijken.

We ontvangen je graag vanaf 18.00 uur. We verzoeken je uiterlijk om 18.15 uur aanwezig te zijn. In verband met de huisvesting is toegang na 18.15 uur niet meer mogelijk en kun je niet meer deelnemen. We zullen de avond beginnen met een broodje waarna de bijeenkomst van start zal gaan. Na afloop van de rondleiding gaan we gezellig napraten/borrelen bij De 4 Heeren Grand Café aan de St. Annastraat 259 Nijmegen
(site: http://deheeren-nijmegen.nl/)

Je kunt je eenvoudig aan- of afmelden door op de onderstaande link of op Aanmelden te klikken (indien je via de site aanmeldt). Vriendelijk verzoeken we je om je aan- of af te melden zodat we inzichtelijk hebben hoeveel deelnemers er komen.

We zien je graag op 26 september 2011!

Met vriendelijke groet,

Sebastiaan Hulsman
Bestuurslid
0650 - 68 39 39

ontvangstbalie
 ontvangstbalie