Meet, Greet & Markt

Beste relatie,

 

9 augustus aanstaande organiseren wij in het WTC gebouw een bijzonder event gericht op het invullen van uw vacatures: De Meet, Greet & Markt!

 

Het idee:

U als ondernemer start de dag met een MEET. Hier worden in staande setting 8 tot 12 werkzoekenden aan u voorgesteld. Dit doordat zij het gesprek aangaan met de tafelheer/of dame en zichzelf aan u presenteren. U bent toehoorder en bepaalt met welke werkzoekenden u doorgaat naar het vervolg: de GREET.

 

Tijdens de GREET heeft u de beschikking over een eigen tafel waar u 1 op 1 het gesprek met de overgebleven kandidaten kunt voeren op basis van het CV van de kandidaat.

 

Alle kandidaten die u niet selecteert voor de GREET worden opgevangen door onze medewerkers en zullen worden begeleidt naar de MARKT waar diverse werkgevers staan met verschillende vacatures.

 

U kunt kiezen voor een tafel in Zaal 1 waar wij kandidaten uit de Zorg en Zakelijke Dienstverlening aan u voorstellen. Of u kunt kiezen voor Zaal 2 waar kandidaten uit de Transport & Logistiek en de Bouw & Techniek zich aan u presenteren. Mocht u in beide zalen een tafel willen reserveren, dan dient u met meerdere collega’s te komen en u twee keer aan te melden op de site.

 

Uw interesse

Wij vragen u om uiterlijk 20 juli uw interesse  voor dit evenement kenbaar te maken op onze site. U kunt dit doen door u aan te melden via het aanmeldformulier op deze site, u vindt deze in het menu onder aanmelden.

Graag vernemen wij met welke vacature u wenst aan te sluiten en met hoeveel personen u aanwezig zult zijn.

Op basis van deze informatie zullen wij onze bestanden raadplegen op het aantal geschikte kandidaten voor uw vacature. Blijkt dit aantal voldoende, zullen wij u de volgende sessies aanbieden:

 

Voorlopige planning

Wij bieden u 5 sessies aan waarin u 5 MEETS heeft met daaropvolgend de GREETS. De MEETS in Zaal 1 starten om 9 uur en de MEETS in Zaal 2 starten om 9.30 uur. Wij vragen u om een half uur voor aanvang van uw eerste MEET aanwezig te zijn. De dag eindigen we met een informele netwerkborrel om 15.00 uur.

 

U ontvangt van ons uiterlijk 23 juli bericht of wij u hebben ingedeeld en vanaf dat moment kunnen onze werkzoekenden zich inschrijven aan uw tafel. Mochten er te weinig geschikte kandidaten voor uw vacature beschikbaar zijn, nemen wij contact met u op. Er is eventueel nog de mogelijkheid om aan te sluiten op de Markt.

 

Met vriendelijke groet;

WerkgeversServicepunt Rijnmond

 

congresregistratie
 congresregistratie