Meet, Greet & Markt Rotterdam

Meet, Greet & Markt Rotterdam

MEET, GREET & MARKT

Op donderdag 9 augustus organiseert het WerkgeversServicepunt Rijnmond een MEET, GREET & MARKT. U heeft een uitnodiging ontvangenvoor deze banenmarkt.

 

Uw kans!

De arbeidsmarkt trekt aan. Toch overkomt het mensen nog steeds dat wanneer zij reageren op een vacature, zij niet uitgenodigd worden voor een gesprek. Is dit u misschien ook wel eens overkomen? Goed nieuws: tijdens de ‘MEET, GREET & MARKT nodigt u uzelf uit voor het kennismakingsgesprek. U bepaalt met welke werkgevers u een gesprek wilt voeren.

 

Hoe schrijf ik me in?

Meldt u vandaag nog aan via het aanmeldformulier dat u vindt in het menu onder het kopje aanmelden.

U kunt zich uiterlijk inschrijven tot en met 6 augustus 2018.

Na inschrijving ontvang u direct een bevestiging van uw inschrijving met een QR code, neem deze QR code mee naar het evenement. U hoeft deze niet per se uit te printen, de QR code kan ook vanaf uw telefoon gescand worden. Deze QR code scant u bij binnenkomst, waarna u van ons uw naambadge ontvangt.

Na uw inschrijving op aanmelder.nl ontvangt u binnen enkele dagen een mail van Networktables. Via de site van Networktables kunt u zich inschrijven aan een tafel van een werkgever die naar uw mening een interessante vacature voor u heeft. Er zijn per tafel 15 plekken per ronde beschikbaar en er zijn 5 rondes per tafel. U mag deelnemen aan zo veel rondes als u wilt, maar wees er snel bij, want vol is vol.

U ontvangt per inschrijving aan een tafel een bevestiging van uw inschrijving. Op de dag voor het evenement ontvangt u van Networktables uw programma voor 9 augustus.

 

De banenmarkt bestaat uit drie delen. In het eerste deel van het programma (MEET) presenteert u zichzelf in groepsverband aan de werkgever(s) die u heeft gekozen. Bij een positieve klik wordt u direct uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek (GREET). Is er niet direct een klik, dan wordt u voorgesteld aan de overige aanwezige vacatures op de MARKT.

 

Deze banenmarkt vindt plaats op:

Datum:    9 augustus 2018

Tijdstip:  Is afhankelijk van hoe laat u zich heeft ingeschreven op de site van Networktables. Als u zich niet van te voren heeft ingeschreven dan verwachten we u om 9.30 uur in het WTC. U kunt dan ter plekke bekijken aan welke tafel er nog plek is. 

Adres:     Postillion WTC: Beursplein 37 3011 AA Rotterdam

 

Verhinderd     

Wij rekenen op uw komst. Kunt u om een dringende reden toch niet komen? Geef dit dan uiterlijk twee dagen voor aanvang van het evenement, door via telefoonnummer 14 010 of bij uw contactpersoon van de gemeente Rotterdam. Als u niet komt zonder geldige reden, kan dit gevolgen voor de hoogte van uw uitkering hebben.

 

Graag tot 9 augustus  2018 in het World Trade Center!

 

Met vriendelijke groet,

Organisatie MEET, GREET & MARKT

 

 

registratie software
 registratie software