website banner

Introductie

Heb je een praktijkopdracht, interesse in het geven van een gastcollege en/of bied je een excursie aan voor een bedrijfsbezoek? Meld je hieronder aan en we nemen contact met je op. Mocht het mogelijk zijn, dan zou het erg helpen als u kort zou kunnen beschrijven wat het gastcollege, de opdracht en/of de excursie mogelijkheid is.

 

Hartelijk dank namens,

Johan Antonissen (minor coordinator en maritiem coordinator)

Pascal 't Hart (constructie track coordinator)

Bob van Doesburg (docent constructie)

Leo Hulspas (docent constructie)

Brendon de Raad (energie track coordinator)

Reinaldo Bart (docent energie)

Jan Grift (docent energie)

Geert vd Molen (docent scheepsbouwkunde)

Paul Fogarty (power track coordinator)

 

Wij kijken uit naar onze samenwerking!

 

Heeft u vragen over dit formulier?

Stuur alstublieft een bericht naar:

Johan Antonissen - antoj@hr.nl

Persoons en bedrijfsgegevens

Samenwerking

LET OP: Bij het aanvinken van een vlakje opent een veld met alle informatie!

Bedrijfsopdracht

In de periode van september 2024 tot en met januari 2025 werken studenten in groepen van 4 gemiddeld 2 dagen per week aan een vraagstuk uit het bedrijfsleven. Hiervoor zijn wij op zoek naar jullie technische mono- en multi-disciplinaire ontwerpvraagstukken op het snijvlak van theorie en praktijk. Wij vragen je minimaal eens per week een uur met de studenten inhoudelijk te vergaderen (liefst op locatie) over de voortgang van de opdracht. Ons team van docenten zorgt voor de procesbegeleiding. Studenten leveren in januari hun ontwerpverslag op en presenteren hun oplossing eind januari tijdens het Rotterdamse Energietransitie seminar van de Hogeschool Rotterdam.

 

Let op: Om een duidelijk programma aan te kunnen bieden is het belangrijk dat voor de zomervakantie (eind juni) alle informatie binnen is.

 

Interesse? Via onderstaand formullier kan je je voorkeuren opgeven.

Gastcolleges

In de periode van september 2024 tot en met januari 2025 zijn wij op zoek naar inspirerende gastsprekers die een college willen geven over specialisatie binnen het ingenieursschap. Gastcolleges vinden iedere week plaats op dinsdagochtend op de RDM Campus. Komend jaar zijn de colleges ook toegankelijk voor studenten van buiten de minor, een mooie kans om uw vakgebied en bedrijf te presenteren aan onze studentenpopulatie!

 

De gastcolleges vinden plaats op onderstaande datum tussen 9:30 en 11:00

 

Let op: Om een duidelijk programma aan te kunnen bieden is het belangrijk dat voor de zomervakantie (eind juni) alle informatie binnen is.

 

Interesse? Via onderstaand formullier kan je je voorkeuren opgeven.

Excursies

De beste manier voor een student om de toekomstige werkgever te leren kennen is natuurlijk door hier op bezoek te gaan. Binnen het minorprogramma moedigen wij onze studenten aan bij zoveel mogelijk bedrijven een kijkje te nemen. Samen met ons team kunnen wij een passend programma bouwen.

 

Om deel te nemen aan een excursie moete studenten zich registreren. Hierbij kunt u uw gewenste of maximale groepsgrootte aangeven. Uiteraard kunt je afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen beslissen of de groepsgrootte genoeg is om de excursie te voeren.

 

Houd alsjeblieft rekening met bereikbaarheid van de excursie locatie. Helaas zijn wij dit jaar niet in staat vervoer te verzorgen voor de studenten.

 

Interesse? Via onderstaand formullier kan je je voorkeuren opgeven.

Vragen of opmerkingen