Is de Duitse ziekenhuissector een afzetmarkt voor uw bedrijf?
Of bent u op zoek naar samenwerkingspartners binnen (universitair) medische centra?

 

Reis dan met ons mee naar het zwaartepunt van de innovatieve gezondheidseconomie in Duitsland: Baden-Württemberg en Beieren. Tijdens de missie wisselen we kennis uit, doen we inspiratie op en bouwen we een netwerk op met ziekenhuizen en gerelateerde organisaties en bedrijven in Baden-Württemberg en Beieren om deelnemende organisaties te faciliteren bij het aanbieden van hun product of service op de Duits markt. Daarnaast is deze missie interessant voor kennis- en onderzoeksinstellingen die samenwerking met Duitse universitair medisch centra willen opzetten.
 

Doel missie:

  • Nederlandse bedrijven en organisaties inzicht geven in het Duitse zorgsysteem en de (inkoop)structuren van publieke en private ziekenhuizen, zorgverzekeraars en inkooporganisaties.
  • Langdurige samenwerking faciliteren tussen Nederlandse en Duitse partijen in de zorg om zo gedeelde uitdagingen in de zorg gezamenlijk aan te pakken.
  • Nederlandse bedrijven en organisaties mogelijkheden bieden om contacten op te bouwen bij vooraanstaande Duitse ziekenhuis(groepen), inkooporganisaties en zorgverzekeraars.
     

 

 

InnovationQuarter voert het deze Life Sciences uit in samenwerking met Task Force Health Care en NBSO Stuttgart en met ondersteuning van Amsterdam Trade & Innovate, Economic Board Utrecht en Utrecht Science Park. De Matchmaking in het programma wordt aangeboden in samenwerking met Enterprise Europe Network (EEN).

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren