Reisinformatie en kosten

Het inhoudelijke programma van de missie loopt van 4 t/m 6 juni 2019.  We reizen 3 juni eind van de dag aan, en vertrekken 6 juni 's avonds terug naar Nederland.

 

Kosten

De deelnamefee voor deze missie per persoon bedraagt €850,- p.p. Maximaal twee personen per bedrijf of organisatie kunnen meereizen. Deze prijs is exclusief BTW, vliegtickets, hotels en out-of-pocket kosten. Kosten voor gezamenlijk busvervoer tussen de verschillende afspraken in Duitsland zijn wel inbegrepen, net als de meeste lunches en diners.

 

Reis en verblijf boeken

Als u zich opgeeft voor deze missie zal  ons reisbureau, Martime Travel Serivces (MTS) in Rotterdam, uw reis en verblijf voor u regelen, tenzij u specifiek aangeeft hier geen gebruik van te willen maken. Wij raden u echter van harte aan hier wel gebruik van te maken zodat u op dezelfde plek als de rest van de groep overnacht en vanaf dezelfde luchthaven terug vliegt. Tijdens de missie verplaatsen we ons gezamenlijk per bus tussen de verschillende bezoeken. De bus vertrekt vanaf de gezamenlijk geboekte hotels en brengt u op de laatste dag naar het vliegveld vanwaar de groep vliegt.

MTS zal contact met u opnemen om dit verder met u af te stemmen zodra de reisroute van de missie vast staat, en duidelijjk is waar we als groep overnachten. Kosten voor het reis- en verblijfspackage bedragen - afhankelijk van moment van boeking - naar schatting €1.000 - €1.250,- p.p. en worden door MTS Travel aan u gefactureerd.

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren