Missievouchers

Deelnemers aan deze missie komen mogelijk in aanmerking voor een missievoucher van de RVO. U krijgt met een voucher een financiële tegemoetkoming van 50% van de deelnameprijs tot maximaal € 1.500 (exclusief btw) voor deelname aan een collectieve beursinzending of handelsmissie. De reis- en verblijfskosten zijn voor uw eigen rekening. Elk MKB bedrijf dat aan onderstaande voorwaarden voldoet heeft recht op het gebruik van één missievoucher per jaar. 

 

Voorwaarden bedrijf

  • U heeft een mkb-bedrijf.
  • Uw export bedroeg in het afgelopen kalenderjaar minder dan 25% van uw omzet. Óf uw bedrijf staat niet langer dan 3 jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
  • In totaal mag uw onderneming (of de groep of fiscale eenheid waartoe uw onderneming behoort) in het huidige en de 2 voorgaande belastingjaren maximaal € 200.000 aan de-minimissteun ontvangen.
  • U heeft hiervoor een eherkenningsmiddel niveau 1 nodig. Een intermediair kan namens u de aanvraag indienen. Na afloop moet u echter zelf de missievoucher digitaal overdragen aan de organisator. 
  • Missievouchers kunnen niet voor alle missies gebruikt worden. Voor de missievoorwaarden zie: https://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/starters-international-business-sib/vouchers/missievouchers/voorwaarden/voorwaarden-deelnemers

Indien uw missievoucher wordt toegekend ontvangt u na afloop van de missie een creditfactuur voor de helft van de deelnamekosten. Voor meer informatie over het gebruik van missievouchers en aanvragen van een missievoucher voor deze missie ga naar https://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/missievouchers-sib. Voor vragen over het aanvragen van missievouchers kunt u contact opnemen met RVO via 088 042 5129.  

 

Gegevens t.b.v. aanvragen missievoucher

Organisator missie: Regionale Ontwikkelingsmaatschappij InnovationQuarter B.V.
KVK nummer: 58827307
Adres: Prinses Margrietplantsoen 32, 2595 BR, 's-Gravenhage
Missienaam op internationaalondernemen.nl: "LSH missie naar Zuid-Duitsland"
(https://www.internationaalondernemen.nl/nl/agenda/lsh-missie-naar-zuid-duitsland-04062019-0000-stuttgart)

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren