Geachte dealer, 
 

Van harte gefeliciteerd met het behalen van de 2018 Mitsubishi-Salesdoelstelling!

Zoals reeds aangekondigd hebben wij een mooi Mitsubishi Dealer Incentive weekend op het programma staan aanstaande 5, 6 en 7 april 2019. Wij waarderen uw inzet en willen de goede resultaten samen met u en uw partner vieren. 

Wij hebben met zorg een mooie locatie uitgezocht en dit is het eiland Mallorca! Mallorca of Majorca zoals de Spanjaarden zelf zeggen is het grootste eiland van de Gymnesiae en Balearen, een eilandengroep in de Middellandse Zee behorende tot Spanje. Het eiland staat bekend om het goede weer en de mooie stranden, maar dat is niet het enige wat het eiland tot een heerlijke bestemming maakt. Door de ligging aan het water zijn zeevruchten favoriet, wijngaarden zijn er in overvloed en dan is er natuurlijk nog het bruisende middelpunt van het eiland, Palma de Mallorca! Ons luxueuze hotel ligt centraal en we hebben een veelzijdig programma voor de boeg.

Nogmaals gefeliciteerd en wij kijken uit naar begin april. Wij zullen u op de hoogte houden en vragen u op de aanmeldpagina uiterlijk woensdag 6 maart uw gegevens in te vullen.

Klik hier voor de aanmeldpagina. 

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met uw Mitsubishi accountmanager. 

 

Alvast hartelijk dank!


Goede zaken gewenst,

Evert van der Wal

Roland van Banning

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren