Aanmelden

Leuk dat u met ons mee gaat op de Future & Green Mobility Missie naar Baden-Württemberg.
 

Voorwaarden bij inschrijving

Max. twee vertegenwoordigers per bedrijf, doelgroep: CEO/CTO/COO/Hoofd R&D en Sr. Business Development / en Sales Managers. Aanmeldingen op basis van first-come first-served. Er geldt een maximum van 40 deelnemers voor deze missie, waar we niet overheen kunnen. De organiserende partijen behouden zicht het recht voor om deelnemers uit te sluiten van deelname aan de reis wanneer zij in hun ogen niet binnen het beoogde profiel passen.
 

Vult u svp onderstaand aanmeldformulier volledig in. Het formulier is in vier delen opgedeeld:

1. Algemene gegevens t.b.v. uw inschrijving
2. Persoonlijke profiel
3. Bedrijfsprofiel: informatie die gebruikt wordt om inzicht te krijgen in uw doelen m.b.t. de missie.
4. Gegevens die ons reisbureau nodig heeft voor het maken van uw boeking;
5. Factuurgegevens.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
 

Let op: Na aanmelding zullen uw gegevens gedeeld worden met de organiserende partijen (Amsterdam Trade & Innovate, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, InnovationQuarter, Utrecht Region, APPM) en ons reisbureau MTS Travel Services. Ook kunnen de organiserende partijen u in de toekomst benaderen met soortelijke activiteiten gericht op internationale handelsbevordering of innovatiesamenwerking.

Algemene gegevens ten behoeve van uw inschrijving

Uw persoonlijke informatie

Bedrijfsprofiel: informatie ten behoeve van de inhoud van de missie
Onderstaande vragen geven de organisatie meer inzicht in wat u wilt bereiken tijdens de missie. Bovendien zal informatie die u in deze sectie geeft gebruikt worden om onze partners in Duitsland te informeren. Hoe uitgebreider u onderstaande vragen beantwoordt, hoe beter wij rekening met uw wensen kunnen houden. Wij verzoeken de vragen in het Engels te beantwoorden.

Gegevens ten behoeve van uw boeking

Ons reisbureau Martime Travel Serice zal uw hotel voor u regelen. De kosten voor uw verblijf in Hotel Mövenpick Stuttgart zullen, afhankelijk van het moment van boeking, ongeveer €550 p.p. bedragen. Wij hebben onderstaande gegevens nodig om uw boeking in orde te maken. Wij vragen u dus om onderstaande zorgvuldig en naar waarheid in te vullen! Het spreekt voor zich dat wij hier strikt vertrouwelijk mee omgaan.

Geeft u er toch de voorkeur aan om paspoortgegevens direct aan het reisbureau door te gaan, dan kan dat ook. Laat onderstaande vragen dan open en neemt u svp contact op met Robin van MTS: robin@maritimetravel.nl

In principe verblijven alle deelnemers in het Wij raden u om logistieke redenen ten zeerste aan uw reis en verblijf door MTS te laten regelen. Wilt u hier toch geen gebruik van maken? Vink dan onderstaande vinkje aan.

Factuurgegevens

​Onderstaande gegevens worden gebruikt voor het factureren van uw deelnamekosten t.w.v. €500 p.p. en uw verblijfskosten. Uw verblijfskosten zullen, afhankelijk van het moment van boeking, ongeveer €550 p.p. bedragen.