Reisinformatie en kosten

De missie loop van 10 t/m 13 februari 2020.  We reizen 10 februari 's middags aan, en vertrekken 13 februari in de loop van de ochtend terug naar Nederland. 

Kosten
De deelnamefee voor deze missie per persoon bedraagt €500,- p.p, bij gebruik van een missievoucher slechts €250,- p.p. Maximaal twee personen per bedrijf of organisatie kunnen meereizen. Deze prijs is exclusief, vliegtickets of treinreis, hotels en out-of-pocket kosten. Kosten voor gezamenlijk busvervoer tussen de verschillende afspraken in Duitsland zijn wel inbegrepen, net als de meeste lunches en diners.

Deelnemers aan deze missie komen mogelijk in aanmerking voor een missievoucher van de RVO. U krijgt met een voucher een financiële tegemoetkoming van 50% van de deelnameprijs. Voor meer informatie zie de tab 'missievouchers' op deze website.

Verblijf
Tijdens de missie zullen alle missiedeelnemers in hetzelfde hotel overnachten. Dit om onderling contact te bevorderen en de logistiek te vergemakkelijken. Tijdens de missie verplaatsen we ons gezamenlijk en vertrekken we vanuit het hotel. Het hotel van onze keuze is Hotel Mövenpick Stuttgart. Ons reisbureau, Maritime Travel Services (MTS) in Rotterdam zal na inschrijving contact met u opnemen om de boeking met u in orde te maken. De kosten voor verblijf bedragen ongeveer €550 p.p., afhankelijk van het moment van boeking. 

Let op: bij aanmelden na 30 januari kunnen we bovenstaande prijs en beschikbaarheid niet meer garanderen. Het reisbureau zal contact met u opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken.

Reis boeken
Ons reisbureau Maritime Travel Services (MTS) kan ook uw reis (vlucht of treinreis) voor u regelen. Indien u hier gebruik van wenst te maken kunt u dit aangeven tijdens uw inschrijving.