Moet je Modafinil proberen? Wat zeggen de verschillende resultaten?

 

Modafinil zelf is een analeptisch recreatief medicijn waarvoor inderdaad een vergunning is verleend voor de medische behandeling van verdere narcolepsie en dat voornamelijk wordt gebruikt om de alertheid te vergroten, maar het wordt ook steeds meer geaccepteerd, vooral als een menselijk cognitiemiddel dat zowel bij patiënten als bij gezonde individuen werkt. Cognitieve prestaties van gezonde studievrijwilligers blijken echt toe te nemen bij mensen die meestal neuropsychiatrische aandoeningen hebben, zoals met aandachtstekortstoornis met aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit en anderszins schizofrenie.

Modafinil-Pills-and-Powder-Dropship-India

 

 

Cognitie-versterkende speciale middelen zijn allemaal voorgesteld als mogelijke milde stimulerende verslavingsmedicijnen, en enige effectiviteit met deze speciale middelen is aangetoond bij de medische behandeling van verdere cocaïne en misschien zelfs MA-afhankelijkheid, maar er zijn maar weinig onderzoeken die de precieze impact hiervan hebben onderzocht. echte potentiële farmacotherapie op gedrags- en neurale cognitietests in plaats daarvan bij het misbruik van stimulantia van belangrijke onderwerpen. U kunt koop modafinil Nederland voor de beste resultaten.

 

Modafinil is meestal gezond en wordt goed verdragen door MA-afhankelijke specifieke proefpersonen, en sommige onderzoeken tonen aan dat het de retentie van verdere MA-afhankelijke belangrijke proefpersonen in diensten verhoogt.Dit omvat contingentiecontrole en cognitieve gedragsbehandeling, maar er is weinig bekend over de impact van modafinil op cognitieve prestaties bij MA-afhankelijke mensen, zoals verandering van werkgeheugen van deze steekproef).

 

Misschien is het werkingsmechanisme van modafinil echter complex en moeilijk, waarbij meerdere neurotransmitterprocessen betrokken zijn. Dit omvat remming van nog meer catecholaminetransporters, waardoor extracellulaire dopamine- en noch epinefrine-hogere niveaus dramatisch toenemen. Vooral gezien de essentiële rol van dopamine-afgifte in plaats daarvan bij associatief leren en misschien beloningsafgifte en de defecten in dopamine-markers die worden aangetroffen bij belangrijke MA-onderwerpen, kan modafinil enigszins bijzonder goed geschikt zijn als een makelaar die verbeterd leren mogelijk maakt door verbeterde dopaminerge activiteit bij MA. -afhankelijke specifieke onderwerpen.

Modafinil_200mg_Pills_For_Sale

 

 

Sindsdien wordt geschat dat maar liefst een op de vijf universiteitsstudenten modafinil vooral zou kunnen gebruiken als een 'slim medicijn' om cognitieve prestaties tijdens de testcyclus te verbeteren. Hoewel het een receptplichtig medicijn is, kan modafinil verder gemakkelijk via internet worden verkregen. Alle hogescholen beschouwen het illegale gebruik van een dergelijke drug als diefstal. Jonge vrouwen die het risico lopen op een onbedoelde zwangerschap als hier een waarschijnlijk verband bestaat tussen modafinil en anderszins hormonale anticonceptiva.

 

Geneesmiddelinteracties tussen ethinylestradiol en misschien modafinil zijn allemaal geïdentificeerd, verreweg het meest waarschijnlijk via het enzym genaamd pathway. Het is waarschijnlijk dat deze relatie ook een effect heeft op progestageen. Modafinil kan ook de anticonceptie-potentie van gemengde hormonale anticonceptie verminderen, waaronder een hybride tablet, pleister en misschien zelfs een vaginale ring, een pil met alleen progestageen en ook een sub-dermaal implantaat. Vrouwen die modafinil gebruiken, moeten echt worden aangespoord om niet-enzyminducerende anticonceptiemaatregelen te nemen, zoals met nieuwe koperen intra-uteriene slimme apparaten, intra-uteriene afgifte van levonorgestrel of zelfs depot medroxyprogesteronacetaat om op de een of andere manier anticonceptie te waarborgen.

 

De CEU adviseert mensen dat gezondheidswerkers soms moeten proberen jonge vrouwen die orale anticonceptie gebruiken en anderszins daadwerkelijk modafinil slikken, te waarschuwen voor het mogelijke effect op de werkzaamheid en veiligheid van orale anticonceptie, en hen daarom sterk adviseren over effectieve anticonceptiemethoden.

 

event registration made easy
 event registration made easy