Een heerlijke Moederdagbrunch in het U Parkhotel

Op zondag 10 mei 2020 worden de moeders in Nederland extra in het zonnetje gezet. Het is Moederdag! Bij het U Parkhotel vieren we dit uitgebreid en organiseren met de UT-Kring een heerlijke Moederdagbrunch om jouw moeder of partner eens lekker in de watten te leggen. Ook kinderen hoeven zich bij ons niet te vervelen, we hebben verschillende activiteiten in een veilige omgeving. Er is een springkussen, er worden kinderfilms gedraaid, er liggen kleurplaten en spelletjes.

Voor leden van de UT-Kring slechts € 15,00 per persoon.

Dit is inclusief onbeperkt koffie, thee, melk, karnemelk en jus d’orange. De brunch wordt gedeeltelijk uitgeserveerd per tafel en vanaf een buffet. De brunch bestaat verder uit:  

  • keuze uit een heerlijke asperge soep of groentebouillon
  • variatie van verse harde en zachte bruine en witte broodjes, stokbrood, croissants, suikerbrood en tarwebrood
  • mini pudding broodjes, donuts, rozijnenbroodjes en chocoladebroodjes
  • uw broodjes kunt u naar wens beleggen met diverse gesneden vleeswaren (Twentse ham, rollade, rosbief en paté), diverse kaassoorten (brie, oude en jonge kaas, nagelkaas en roomkaas) en zoetigheid zoals jam, hagelslag, pasta en pindakaas.
  • Daarnaast heeft u de keuze uit diverse salades en serveren wij twee verschillende warme gerechten van vis en vlees per tafel.
  • Voor de kinderen organiseren we een waar snackfestival met frietjes, bitterballen, kipnuggets, poffertjes en groentequiche.

Ter afsluiting serveren wij een assortiment heerlijke huisgemaakte zoetigheden van het seizoen, geserveerd per tafel. Denk aan ijstaart, bavarois, tiramisu, hangop, vers fruit, chocolademousse, macarons en andere zoete lekkernijen.

Prijs

UT-Kringlid € 15,00 per persoon max. 4 aanmeldingen.

Kinderen tot 5 jaar € 2,50 max. 3 aanmeldingen

Kinderen van 5 tot en met 12 jaar € 7,50 max 3 aanmeldingen.

Prijs is inclusief onbeperkt koffie, thee, melk, karnemelk en jus d’orange. Overige drankjes zijn op basis van nacalculatie. De inloop van onze brunch is vanaf 11:30 uur. De brunch eindigt om 14.30 uur.

Aanmelden kan tot 1 mei 2020.

Bijzonderheden

Indien we rekening dienen te houden met bepaalde wensen, zoals: diëten, allergieën, of vegetarische gerechten, verzoeken wij u dat bij uw reservering te melden.

U kunt de brunch extra feestelijk maken met een ontvangst met een glas Prosecco à € 3,50 per glas.

Mocht u na de brunch nog willen wandelen of fietsen, dan hebben wij gratis routes beschikbaar van een half uur, een uur en anderhalf uur. Ook kunt u fietsen bij ons huren!

Alleen te boeken voor UT-Kringleden.

De inschrijfvoorwaarden zijn te vinden op onze website.  

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren