Congres Mond & Gezondheid 18062019

Congres Mond & Gezondheid 18062019

Symposium Mond & Gezondheid; mond van twee kanten bekeken

 

JA, ik schrijf mij in voor het symposium Mond & Gezondheid op dinsdag 18 juni 2019 in Hotel Houten*

*LET OP: het symposium is alleen bedoeld voor huisartsen en tandartsen, voor de overige doelgroepen is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het maximum aantal voor overige doelgroepen is inmiddels bereikt.

€ 150,00

Totaal: € 150,00

Inclusief € 26,04 BTW

Mijn gegevens

Annuleringsvoorwaarden

Wij accepteren alleen annuleringen per e-mail. Bij annulering t/m 4 juni 2019 wordt € 35,- per persoon administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering na 4 juni 2019 kunnen wij helaas geen restitutie meer verlenen. Vervanging van deelnemers is uiteraard altijd mogelijk.

In het kader van GDPR leeft Springer de wet- en regelgeving na zoals deze wordt gesteld door deze wet. Voor dit symposium geldt dat het een samenwerking betreft tussen Springer en Yakult en dat zij elk hun eigen doel en middelen bepalen in de verwerking van persoonsgegevens. Springer en Yakult zijn daarmee afzonderlijk verwerkingsverantwoordelijken. De privacyvoorwaarden die van toepassing zijn vindt u hier: Springer Healthcare & Yakult

Portretrecht
Het kan zijn dat tijdens dit symposium foto’s worden gemaakt of wordt gefilmd. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het symposium.

workshopsoftware
 workshopsoftware