YES!Delft nodigt jou uit voor de eerste editie van MRDH City of the Future 
PARKING PRESSURE DATA CHALLENGE

In 2019 is MRDH een nieuw programma met YES!Delft gestart. Het doel is om de maatschappelijke uitdagingen van de 23 gemeenten te verbinden met de innovatieve technologische oplossingen van startups. De gemeenten zijn betrokken bij het proces van formulering van de uitdaging tot ontwikkeling en het testen van nieuwe technologieën in de praktijk.

WAT HOUDT DE PARKING PRESSURE DATA CHALLENGE IN? |  De gemeenten Den Haag en Leidschendam-Voorburg dagen startups uit om innovatieve oplossingen te vinden om parkeerdruk in kaart te brengen voor probleemgebieden binnen de gemeenten. Parkeerdruk bestaat hier uit twee componenten: parkeercapaciteit en inzicht in huidige bezetting. De winnende startup mag een pilot doen om de bestaande uitdagingen op het gebied van parkeerdruk in de gemeenten te tackelen. 

Wil je meer weten over deze challenge? klik dan op deze link. 

FINALE EVENEMENT | Op 13 December 2019, nodigen MRDH en YES!Delft jou uit voor een middag vol innovatie bij YES!Delft. Tijdens dit evenement pitchen finalisten hun technologische oplossing op het gebied van parkeerdruk. Een expert jury (bestaande onder andere uit de gemeenten Den Haag en Leidschendam-Voorburg) zal na de pitches, twee winnaars van de MRDH Innovation Challenge benoemen. Na afloop is er de mogelijkheid om met alle startups en gemeenten in gesprek te gaan onder het genot van een hapje en een drankje.

WIE IS YES!DELFT? | YES!Delft is dé toonaangevende tech incubator verbonden aan de TU Delft en een van de leidende tech incubators van Europa gespecialiseerd in medtech, mobiliteit, kunstmatige intelligentie, virtual reality en drones. 

PROGRAMMA 13 DECEMBER | 

15:00 - 15:30   Inloop gasten
15:30 - 16:30   Pitches + Q&A
16:30 - 17:00   Drankjes en Jury beraad
17:00 - 17:30   Bekendmaking winnaars en Borrel
 
Dit event zal plaatsvinden bij YES!Delft. Voor de routebeschrijving kan je klikken op de volgende link. Vergeet je niet aan te melden voor 12 December 2019. Zorg dat je er bij bent!
 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren