Metropolitan Start-up Lab COACHING APRIL

Metropolitan Start-up Lab COACHING APRIL

Metropolitan Start-up Lab

 

Het Metropolitan Start-up Lab vormt innovatieve ideeën in de metropoolregio om tot veelbelovende bedrijven. Daarbij wordt gebruik gemaakt van 10 jaar ervaring van YES!Delft op het gebied van versnellen van ondernemerschap, gecombineerd met de kennis en kunde van innovatieve organisaties in de regio.

De Metropoolregio Rotterdam Den Haag en bedrijfsincubator Yes!Delft bundelen de krachten om start-ups en ondernemerschap in de regio te stimuleren. Start-ups benutten de technologische kansen van nu en gaan daarmee de uitdagingen van de toekomst aan. Ze leveren met hun producten en diensten een grote bijdrage aan de innovatiekracht, economie en werkgelegenheid in de regio.

Het Metropolitan Start-up Lab omvat verschillende activiteiten die gezamenlijk met lokale partners in de regio georganiseerd worden. De metropoolregio is een dichtbevolkt gebied met grootschalige vraagstukken op het gebied van verstedelijking, infrastructuur en milieu. Het biedt bovendien vele mogelijkheden om, samen met bestaande organisaties en potentiële klanten, ideeën uit te werken en te testen. In deze regio een innovatief idee uitwerken tot veelbelovende start-up, biedt alle potentie om te groeien tot een wereldbedrijf. 

Wij zoeken technische ideeën om te versnellen. Dus heb jij interesse en ambitie op het gebied van ondernemen, meld je dan bij ons aan. Kijk op de website in de agenda welke activiteit bij jou past of neem contact op.

symposiumregistratie
 symposiumregistratie