METROPOLITAN START-UP LAB - INSPIRATION JONG ONDERNEMEN

METROPOLITAN START-UP LAB - INSPIRATION JONG ONDERNEMEN

INSPIRATION, PITCH & mini TOUR 

17 MAART 2016 - ROTTERDAM

 

Maak kennis met de wereld van start-ups!

In samenwerking met Stichting Jong Ondernemen organiseert het Metropolitan Start-up Lab deze sessie voor studenten uit de regio. Op zaterdag 2 april is er vanuit Jong Ondernemen een marktdag op de pier in Scheveningen, waar studenten hun eigen producten zullen presenteren.

Het doel van de marktdag is scholieren en studenten te laten ervaren hoe ze de producten en diensten, die ze in hun eigen studentenonderneming hebben ontwikkeld, het beste aan de man kunnen brengen. De studenten zetten een bedrijf op, leiden dat een jaar lang en raken zo meer bekend met ondernemerschap. Een vakjury reikt aan het eind van de marktdag een prijs uit voor de Student Company die het meest overtuigt.

Het Metropolitan Start-up Lab biedt een voorbereidende sessie aan, waarbij de scholieren en studenten getraind worden op hun pitchvaardigheden. Daarnaast krijgen de deelnemers een kijkje in het werk van een incubator en horen ze verhalen over start-ups.

 

Programma

15.00u   Welkom en Inspiration in de wereld van start-ups 
15.30u   Tour door YES!Delft 
16.00u   Pitch workshop
17.00u   Einde sessie

 

Aanmelden

Vul voor deelname het aanmeldformulier in, deze vind je in de menubalk links.

 

Locatie

De workshop vindt plaats bij YES!Delft

Kom je met het openbaar vervoer? Vanuit Rotterdam Centraal kun je bus 40 nemen of vanaf station Delft Centraal bus 40, 69 of 174.
Kom je met de auto?
Parkeermogelijkheid bij Korfbalvereniging Fortuna (Schoemakersstraat 340, Delft) (2 min lopen)

event deelnemersregistratie
 event deelnemersregistratie