METROPOLITAN START-UP LAB - INSPIRATION JONG ONDERNEMEN

METROPOLITAN START-UP LAB - INSPIRATION JONG ONDERNEMEN

Onderwijs bereidt jongeren voor op een succesvolle toekomst op de arbeidsmarkt. Maar wat als de maatschappij steeds sneller verandert? Vroeger werkten mensen hun hele leven voor één baas, vijf dagen per week, van 9 tot 5. Tegenwoordig wisselen we vaak van baan, worden steeds meer mensen ondernemer en werken bedrijven veel met flexwerkers.

Om goed te functioneren in deze snel veranderende arbeidsmarkt is het noodzakelijk dat jongeren een ondernemende houding ontwikkelen. Zo kunnen ze inspelen op de veranderingen op de arbeidsmarkt en weten ze waar hun talenten liggen.    

Onze missie is dan ook dat alle jongeren de kans moeten krijgen om hun ondernemende kant te leren kennen via onze ondernemerschapsprogramma's.

De stichting Jong Ondernemen biedt verschillende onderwijsprogramma’s aan waarbij zij de ondernemende vaardigheden van jongeren willen ontwikkelen.
Met het programma student company gaan studenten een jaar aan de slag om hun eigen onderneming op te starten. Marktdag is de afsluitende dag van dit programma

registratiesysteem
 registratiesysteem