About

Metropolitan Start-up Lab.

The Metropolitan Start-up Lab is looking for future entrepreneurs with (possible) ideas for their own start-up and who are interested in visiting three innovation hubs in the Metropolitan region Rotterdam – the Hague. Get inspired and develop your technical idea into a promising start-up. ​

Het Metropolitan Start-up Lab vormt innovatieve ideeën in de metropoolregio om tot veelbelovende bedrijven. Daarbij wordt gebruik gemaakt van 10 jaar ervaring van YES!Delft op het gebied van versnellen van ondernemerschap, gecombineerd met de kennis en kunde van innovatieve organisaties in de regio.

De Metropoolregio Rotterdam Den Haag en bedrijfsincubator YES!Delft bundelen de krachten om start-ups en ondernemerschap in de regio te stimuleren. Start-ups benutten de technologische kansen van nu en gaan daarmee de uitdagingen van de toekomst aan. Ze leveren met hun producten en diensten een grote bijdrage aan de innovatiekracht, economie en werkgelegenheid in de regio.

Het Metropolitan Start-up Lab omvat verschillende activiteiten die gezamenlijk met lokale partners in de regio georganiseerd worden. De metropoolregio is een dichtbevolkt gebied met grootschalige vraagstukken op het gebied van verstedelijking, infrastructuur en milieu. Het biedt bovendien vele mogelijkheden om, samen met bestaande organisaties en potentiële klanten, ideeën uit te werken en te testen. In deze regio een innovatief idee uitwerken tot veelbelovende start-up, biedt alle potentie om te groeien tot een wereldbedrijf. 

Wil je meer weten over Metropolitan Start-up Lab en de verhalen van de ondernemers? Kijk dit filmpje!

 

Metropoolregio Rotterdam Den Haag

De Metropoolregio Rotterdam Den Haag werkt aan een Europese topregio. 23 gemeenten gaan de uitdaging aan om de internationale concurrentiepositie te verbeteren door hun kennis en  bestuurlijke  kracht in te zetten en samen te werken met het bedrijfsleven, de kennisinstituten en medeoverheden. Wij werken aan een aantrekkelijke regio voor inwoners om te werken, wonen en recreëren, waar (internationale) bedrijven zich vestigen en waar bezoekers zich welkom voelen. Wij richten ons op het versterken van de bereikbaarheid en het economisch vestigingsklimaat van de regio Rotterdam Den Haag.
www.mrdh.nl


Roadmap Next Economy
De Roadmap Next Economy (RNE) is een investeringsstrategie en een pakket met noodzakelijke projecten waarmee we in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag optimaal kunnen inspelen op de wereldwijde economische en technologische ontwikkelingen die onze samenleving en economie drastisch gaan veranderen.
www.mrdh.nl/rne

 

YES!Delft - ​Building Tomorrows Leading Firms.
YES!Delft is a tech incubator that helps entrepreneurs to build and grow leading technology companies. Our programs turn promising technology ideas and teams into solid startups and grow them to successful companies. YES!Delft offers guidance and support to graduates, scientists, engineers and professionals in their startup journey.
The programs YES!Delft offers to entrepreneurs focus on customer validation and long term growthof complex technologies. YES!Delft offers access to mentors, experts, investors and partners who share their know-how and experience with entrepreneurs.

YES!Delft is focused on building companies that offer solutions in industries such as Clean Technology, Industrials, Energy, Health & Medical Technology, ICT, Mobility and Consumer Products.

YES!Delft has successfully build more than 160 companies so far and every day continues to focus on building tomorrow's leading firms. www.yesdelft.nl 
 

 

ticket sales
 ticket sales